Herkes benimle cinsellik düşünüyor!

İlişkiler tarafların istekleri doğrultusunda şekillenir. Baştan söylemiş siz de buna göre hareket etmişsiniz kandırılmamışsınız.

eskiden böyle değilciler, eskiden iletişim bu kadar yaygın değildi millet ancak çevresinden gördüğü- bir şekilde iletişim kurabildiği referanslarla ilerletiyorlardı her şeyi. Şimdi interneti açıp her cins kişiyle temas kurmak mümkün. Talepler ve arzlar doğrultusunda ulaşılabilirdik daha fazla. Eskiden dayatılan Türk filmi romantizmi yüzünden her şeyin Çiçek böcek olduğunu düşünüyorsunuz çünkü o zaman küçüktünüz. Artık her şey şeffaf ve sizler de büyüdünüz. Farkındasınız. Devir kıyaslaması yapmayı çok mantıksız buluyorum.
‘ben böylesine rastlamadım çümkü ben dünyadaki en namuslu insanım’ diye nara atmanın manası yok. Kimsenin de umrunda değil.
Konu sahibi üzülmeyin kendinize uygun doğru kişiyle tanışmamışsınız, tanıştığınızda bunların hepsini unutacaksınız.

Bence iyi insan seçemiyorsunuz. Safsınız. Safsınız derken iyi kalplisiniz demek istiyorum. Erkekler bizim gibi saf değiller. Düzgün ve ahlaklı bir adam zaten böyle bir teklifte bulunmaz. Bu adamlar kadınları sadece bir cinsel meta olarak görüyorlar herhalde. Siz hiç canınızı sıkmayın. Düzgün kişilerle tanışmaya çalışın.

Bütün suç kadınların yani. Erkekler istediklerini yaparlar kadın yapınca suçlu
Bağzı namıssız kadınlar çok kıymetli karaborsada bile zor bulunan erkek cinsiyle seviştikleri için sevişmeyen namıslı kadınlara erkek kalmıyor. Bütün erkekler sevişenlerin peşinden gidiyor ya da namıslı sevişmeyen kadınlarla da sevişmek istiyorlar. Namıslı kadınlar çogüzgün😔

İyi de bu bana pek garip gelmedi. Bu gençlerle evlilik sitesinde, dini forumda falan tanışmadınız ki.. reel hayatında bunu sonrasında karşılaşabileceği kızlara açıkça ifade etmesi mümkün olmayan erkekler, sanaldan tanıştıklarında istemezse görüşmeyiz düşüncesinde oldukları için rahatlıkla söylüyorlar niyetlerini. Sizi dostunuz Ayşe tanıştırsa bunu yaşamazsınız.

db55 db55 siz benim yukarida yazdigim mesajin tam olarak neresine kizmis olabilirsiniz? internetten iliski yapilmaz kismina mi?

ilk kez forumda birine neden mesajima bu emojiyi biraktin diyorum cunku anlayamadim 😂

db55 db55 siz benim yukarida yazdigim mesajin tam olarak neresine kizmis olabilirsiniz? internetten iliski yapilmaz kismina mi?

ilk kez forumda birine neden mesajima bu emojiyi biraktin diyorum cunku anlayamadim 😂
Benim sadece sevişmek için takıldığım adamla evlendim dediğim mesaja da kızmış. Ben de anlamadım sebebini.

Sevişince evlenmememiz mi gerekiyor acaba?

Benim sadece sevişmek için takıldığım adamla evlendim dediğim mesaja da kızmış. Ben de anlamadım sebebini.

Sevişince evlenmememiz mi gerekiyor acaba?
sasirdim dese diyecegim ki hayatinda ilk kez duydu herhalde, garipseyip gececegim yani. ama kiziyor bir de hajshajshsjw

Evet benim sorunum bu, düzgün ilişki isteyen erkek kalmamış! Kiminle görüşüp tanışsam sonuç hep "keyifli vakit geçirelim, sevişelim ama hiçbir şey olmayalım" oluyor. Ben böyle düşünen bir insan değilim, neden karşıma her seferinde böyle insanlar çıkıyor anlamıyorum. Sadece benim mi başıma geliyor yoksa siz de yaşıyor musunuz bu durumları? Mesela en son buluştuğum kişiyle sahile gittik oturduk kahve içtik güzel sohbet ettik. Hiçbir sorun yok gibiydi ama eve gelince bana " ben ciddi ilişki aramıyorum , güzel vakit geçirebileceğim , sevişebileceğim uzun süreli bir şey arıyorum"dedi .E tabi ki benim için orada bitti konuşma. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yaşınız doğru mudur? Öyleyse, kendinizinkine göre seçtiğiniz yaş aralığında cinsel dürtüler ileriki yaştaki insanlarınkine göre daha fazla. Dolayısıyla, 20'lerinin başında, cinselliği ön planda tutmayan ve ciddi ilişki isteyen birini beklemeyin. Ya da bu cümlemi geri alıyorum. 28 yaşındaki adam kudurmuş sanırım. 🤮
Ayrıca size önceden istekleri ve istemedikleri konusunda net davranmış. Ya sizinle başlarda "seni seviyorum, dış görünüşe önem veriyorum" konuşması yapıp her buluşmada evde geçirmek isteyen biriyle tanışmış olsaydınız? Çok sonra bunu öğrendiğiniz için daha kötü olurdu sizin açınızdan.
Aynı tipteki insanları çekmenizin sebebi, biraz da sizin inanç sisteminizle alâkalı olabilir mi? Misal, "bütün erkekler aynı, hepsinin aklı aşağısında, kimse güvenilmez, zaten çevremde de böyle tiplerden üzülen arkadaşlarım var" diye düşünüyor musunuz?

Son düzenleme:
İlk bulusmada sevistigim adamla 5-6 yıl sevgili kaldık... ve yine ilk buluşmada seviştiğim adamla ciddi bir iliski icerisine girdik... takılın gecin cokta üstüne düsüp kurcalamayın. Hayatınızı yaşayın.

Evet benim sorunum bu, düzgün ilişki isteyen erkek kalmamış! Kiminle görüşüp tanışsam sonuç hep "keyifli vakit geçirelim, sevişelim ama hiçbir şey olmayalım" oluyor. Ben böyle düşünen bir insan değilim, neden karşıma her seferinde böyle insanlar çıkıyor anlamıyorum. Sadece benim mi başıma geliyor yoksa siz de yaşıyor musunuz bu durumları? Mesela en son buluştuğum kişiyle sahile gittik oturduk kahve içtik güzel sohbet ettik. Hiçbir sorun yok gibiydi ama eve gelince bana " ben ciddi ilişki aramıyorum , güzel vakit geçirebileceğim , sevişebileceğim uzun süreli bir şey arıyorum"dedi .E tabi ki benim için orada bitti konuşma. Siz ne düşünüyorsunuz?
maalesef bunlardan fazlasıyla var..senlik bi durum değil.. hayatına gelmesi gereken insan henüz vakti gelmediği için çıkmıyor. inşallah gönlüne göre olur

30 yaşın üstündeyim...
Dışardan biraz sert ve ciddi göründüğümü söylerler. İş hayatımda da kıyafet seçimlerimde biraz maskülen takılmamdandı sanırım.Annem tarafından sık sık ağzım bozuk olduğu gerekçesiyle eleştirilirim.(Annem salak kelimesini bile küfürden sayar.) Ciddi ciddi bana aşık olmaktan korkup, ciddi ilişki düşünmediği için uzaklaşan erkekler olmuş (kulağıma geldi), bir tanesine ben aşıktım hatta neyse... Ama bu durumdayken bile beni yatağa atmaya çalışan, yürek yemiş evli tipler vardı.
Sonra kendimi biraz değiştirmeye karar verdim. maskülen bir havadan bıcır bıcır, ölçülü dekolteli kıyafetler giyip şen şakrak neşeli gülümseyen bir hatuna evrildim kendimce. Ne mi oldu? Bu sefer de bayağı "hedef" gibi bir şey oldum sanırım. Direk kamplara (sadece erkekler olan) ve evlere falan davet ediliyorum, evime gelmek imasında bulunuyorlar .Evinde anasıyla yaşayan düzgün tipli mühendis bey, "bildiğim butik bir hotel var, hava soğuk ve yasaklar var.Kendini güvende ve rahat hissedeceksen yer ayırtayım" diyor. Tamam pandemi yasakları falan var ama, e dışarda yürüyüş de yapabilirsin ilk zamanlar?
Beriki dudaklarını büzüp üstü çıplak pozlar atıyor.. İşyerinde normalde suratıma bakmadan geçen müdür kılıklısı, 40 yıllık arkadaş modunda yemek tepsinin alıp masama geliyor bla bla bla.. Dışardan görseniz hepsi eli yüzgün, iş güç sahibi temiz yüzlü tipler.. Bunların hiçbiriyle 1 kere bile sexting falan yapmayı bırak, cinsellik ima eden konulara bile girmedim.Hep havadan sudan, hayattan konuşuyordum..
Velhasılıkelam, herkes sizinle cinsellik düşünmüyor. HERKES CİNSELLİK DÜŞÜNÜYOR. Kafayı yemişler...
Ben de düşünüyorum ki, asla huzur bulamayacağım.. Diyeceklerim bu kadar, teşekkürler.

yok bu size özel birşey değil. sanalda tanışma olayı da bir gerekçe değil.
bildiğin işyerinde evli kariyerli adamlar sırf birlikte olmak için yaklaşıyor.
evet bu son yıllarda çok fazlalar. yani ne biliyim önceden. yaşlı amcalar bunu yapar diye düşünürken.
artık genç yaştakilerde evlenmek yerine cinsel birliktelik için yaklaşmayı tercih ediyorlar.
sanaldan, işyerinden, marketten, otobüsten her yerden bana da akın akın geliyorlar.
ha şunu da ekliyim ki, ben de nedense evlilik için yanaşan adamlara bi abi gözüyle bakıyorum. onlarda bana hiç çekici gelmiyor.
neden evlenemediğim de bu kendi yazdıklarım ışığında tespit edilmiş oldu. :KK70:
şu laf nerden çıktı acaba? "hatunların efendi adam yerine piç tercihi"

şimdi erkeklerin büyük kısmı böyle gezelim sevişelim ama sorumluluk olmasın kendi açılarından bakınca dünya görüşleri dini hassasiyetleri yoksa zaten onlar için mantıklı bir durum.

Back
X