Herkes bıktı..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ablam benden yaşça büyük başka şehirde ve hamile. Fakat hamilelikten öncede böyleydi şimdi daha da arttı.
Sorun şu ki ablmla muhabbet sohbet edemiyoruz her gün telefonda konuşuyoruz daha doğrusu ablam anlatıyor ben dinliyorum. Bir de bir şeyi on farklı örnek vererek ve en ince detayına kadar anlatıyor. Bn bişey anlattığım zaman iki dakika konuşuyoruz ama o 30 dakka 40 dakka anlatıyor hiç susmadan. Kayınvalidesinin hayatı dahil etisinin aile hayatı Vs Vs her şeyi artık ezberledim. artık kocası rahatsız olduğunu eşime anlatmış ama ablam anlamıyor bn de rahatsız oluyorum. Kocasıyla yaşadığı tüm sorunları konuşmalarını her şeyi Bana anlatıyor. Bundan eşi de rahatsız bnm bilmemi istemiyormuş. önmli bişey olur tmm ama ablam herşeyi anlatıyor. Kapatalım bn kaynanamı arayacağım diyor kapatıp onu arayıp tekrar beni arayıp konuşmayı anlatıyor. Artık sadece dinlemekten bıktım. önceden anlattım bak karşılıklı sohbet edelim bu şekilde olmuyor diye beni tersleyip üzüldü ağladı bnmle kardeşim knşmak istemiyor diye. Bn knşmak istemiyorum demedim seni çok seviyorum diyerek gönlünü aldım. Yine derdimi anlatamadım yanlş anlıyor hemen çünkü. tmm dedim demekki anlamayacak çaresi yok dnliycez mecbur tmm dinliyorum da ama bn de evliyim ve müsait olmadığım zamanlar oluyo. Ama onu da anlamıyor. Arıyor meşgule atıyorum yine arıyor. Mecbur açıyorum. Arkadaşım var yanımda sohbet ediyoruz diyorum, ne biliyim işim oluyo ymk yapıyorum ya da ymk yiyorum diyorum ya da gece 12 1 uyuycm diyorum ha deyip konuşuyo anlatıyor tmm snra ararsın demek yerine yine anlatıyor. ya illa bnm mi snra knşalım arkadaşm bekliyo mu demem lazım. Eşim işten yeni gelmiş sofra hazırlıyorum WhatsAppa gel diyo bi de ordan sayfalarca yazıyo. Artık konuşurken telefonu uzaklaştırıp arada he he diyorum. Saçımı başımı yoluyorum artık konuşurken ben bıktım artık ya. Kırmak istemiyorum mecburen dinliyorum tün gereksiz şeylerini ama gına geldi artık. geçen annm geldi bize. Evimiz annemle uzak kırk yılda bi gelir o yüzden. Annemi arıyor konuşuyorlar Sonra beni arıyor annemin işi var şmdi diyorum ha tmm dur onu da bi daha arıyorum diyo on dakka önce konuştukları halde yine annemi arıyor. Annm de bıktım diyerek açtı telefonu gözlerimle gördüm. birimizi arıyo ulaşamayınca babamı arıyo ulaşamayınca evden arıyormuş illa konuşcaz onunla aradığı zaman müsait olmama durumumuz yok ona göre tüm gün o Arıcak biz de Hmn açmalıyız. Artık cinnet geçiricem. ağzımdan çıkacak yeter artık ksynanandan da kocandanda bıktım ya dicem. Npcm bn ya napıcam

Hala sabrediyorum. Geçen yine eşimle dşarda geziyoruz aradı açmadım aradı tekrar açtım neyse knşuo akşm knşalım dedm kaynnm glck akşma kuşamayz ama dedi msj atarsın o zmn dedm. Şuan işim var dddm. Gezmiomusnz niye kpatıon dio Allah'm ya bazen deli oluyorum. Gecenin saat on ikisinde whatsapp A bişeyler atıyo bilmem neler bıktrdı

Son düzenleme:
eski konularınız hatırladım da cidden çok zor durumdasınız. üşenmeyen arkadaşlar geri dönüp baksın, mutlaka hak vereceklerdir.

malesef bu durumda da yapacak pek bişey yok. beş seferden dördünde abla müsait değilim deyip kapatacaksınız, vatsaptan da sessize alacaksın. bir seferinde de çekeceksiniz artık.

Demek ki sizden başka anlatacak kimsesi yok . Evet haklısınız tabi ki bi yerden sonra sıkar ama kardessiniz yapacak bişey Yok . el olsa araya mesafe koymak kolay ama kendi canınız olduğu için mesafe de koymak pek mümkün değil .
Bi mesgalesi olunca bu kadar sık arayamaz.bence çocuk olduktan sonra değişir . biraz sıkın disinizi

Ya bu seferde kaynanası başı arıyormuş eniştemi çağırmış yalanmış meğer kendine ymk ısmarlatmş filan bu olayın uzun haliyle anlatıyor dur arıyorum diye bi aradı konuşmuşlar diye bi daha aradı. Snra tekrar bu seferde kaynanasını Arıcakmş bunu bunu dicem diye öle bi aradı. Kafamı duvarlara vurdum. Dün gece internetteydm uyumadnmı diye yazdı tam 1saat anlattı yemn ederm ellerim kırılsaydı da internete girmeseydim dedm kendime ya

Ya gerçekten yardm istiyrm bnm içn büyük dert oldu. Napablrm acaba ya. Müsait değilm desem de yine o gün Arıcak illaki. anlatamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…