Herkes bıktı..

Daha önce de böyle bir konu açılmıştı sürekli yazan konuşan ablayla ilgili o üye misin yoksa?
Şu konuyu eşime okutacağım bana bir daha 'konuşsana aşkım' demesin :)

Valla işim var, yemek yiyorum, arkadaşım var diye bahaneler işe yaramıyormuş. Ne yapılır ki başka? Telefonu kenara bırak o anlata dursun o vakit.
Bebek doğunca vakit bulamaz ama bence sık dişini.

Telefonu açmayın. Sonra da şu işim vardı görmedim deyin. Görüşmek durumunda kaldığınızda ayy yemek yanıyor abla sonra arayacağım deyin, bir daha aramayın Tekrar görüştüğünüzde o kadar yoğundum ki aramayı unutmuşum deyin

İnsan ablasını nasıl gerçekten ne hissettiğini söyleyemez. Premses sendromumu ne anlamadim. Nasıl bir el bebeklik gül bebekliktir. Öz annesi sıkılmış. Keşke bu zamana bu işi bırakmasaydiniz. Hep idare etmişsiniz.

Yani önerim atık telefondan uzak yaşamaya karar verdiğinizi anlatıp bir süre gorusemeyeceginizi söylemek. İnsanlarla konuşmadan bir müddet halvet olma durumu yaşayacağınızi söyleyebilirsiniz. Detoks gibi. İslam'da da var sanırım öyle bişey. Yani neyse hamile kadın artık. Gerçekleri zamanında soylemissiniz ama sonra vazgeçtim şakaydi onlar demişsiniz. Doğumdan sonra tekrar deneyin şansınızı Derik ben. Ya da şarjı bitiyor diyip telefonu yüzüne kapatabilirsiniz

ay ben byle bı knu dha hatrlıyorum ablasından şikayetcı bı uye vardı aynı senın dedıklerını yazmıştı

bende bır ablayım pek objektıf olamıycam bu hususda :)

Benim görümcem böyle
Senede bir iki kere görüyorum ama cinnet geciriyorım resmen
Evliliğimizin ilk zamanları eşime böyleydi allahtan snr duruldu
Eşimi bir aradıgında en az 40 dakika konusur
Eşim kapatınca oh be amma konustu der

Siz de ablanızla güzellikle konusun
Umarım anlar:)

Daha önce de gördüm konularınızı, olmuyor çözülmüyor bu sizin iş..

En iyisi eniştenizle konuşun. Madem o da rahatsız, kendisi engellesin.Bana vakit ayırmıyosun diye tavır koysun.
Bu ne 7 24 insan aranır mı, bari akşam kocası evdeyken aramasın, bu bir tür hastalık filan mı!? Konuşma hastalığı...

Benim de ablam var, sık sık konuşuruz, watsapp tan yazışırız ama suyunu da çıkarmayız, tek kelime müsait değilim der, yazmayız, alınmayız da..
O da o kadar samimi ise "müsait değilim" lafından anlamalı, küsmemeli..
Ayrıca hep kendi konuşuyor, bu da sinir eder insanı, abla bile olsa..
Bebek gelsin bir an evvel de vakit bulamaz belki.

Benim arkadaşım vardı böyle. 20 sene önce cep telefonu icad olmadan önce arardı ev telini, o konuşurken teli bırakıp kendime yemek koyduğumu, tuvalete gidip geldiğimi ve onun fark bile etmediğini hatırlıyorum. Nefessiz yarım saat konuşur, karşıdan eko geliyo mu ona bile bakmaz. Küstük de konuşmıyo artık benle

valla senın ablayla ısın zor daha oncede boyle bı konu acmıstın

en ıyısı acmamak telını ya da bı muddet sonra musaıt degılım deyıp kapaman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…