Herkes bıktı..

Ay cok korkunc. Bu kadari da fazla. Bence kirmaktan cekinmeyin. Yani o da herseye kirilmasin, kirilirsa da kendisi bilir. Direk suanda musait degilim sonar konusalim deyin. Hayir demeyi bilin birazcik. Bunda yanlis bisey yok ki..

Ayy çok güldüm kusura bakmayın..Sizin icin can sıkıcı ama bana komik geldi okurken.Allah kolaylık versin size..Yapacak bisi yok biraz mesafe koyun o inatla arasın sizde inatla açmayın...

telefonum bozuk filan deseniz diycem evden arar bu seferde.
Ev annmde var bnde yok da nereye kdr dycm işte. Vlla bu aralar yeter artık demeden kendimi tutarsam iiyi. Çünkü telefonun üstüne otruyrm bildiğiniz ses gelmesin diye. yeter diyorum kendi kendime. Ya kaynanası ve kocasıyla olan telefon konuşmasını bile ayrıntılı anlatması ne kdr normal anlayamıyorum. Önmli kırıcı bişey demştr hadi tmm. Ama napayım ya ben banane kaynanasının başı ağrıyor ve oğluna ymk ısmarlatmş ise bn npym ya daha gerekli bi konu olsa bari

Yazdıklarına hiç cevap vermeyin numarasını da engelleyin mesgul çalsın çalsın dursun

bence anneniz ve esiniz tarafindan ona sizin depresyonda oldugunuzu ve kimseyle gorusmediginizi ve gorusmek istemediginizi soyletin mutlaka işe yarayacaktirm tabi bu arada kesinlikle acmayin telefonlarini.
aslinda normalde bunlari soylemem ablaniz çünkü ama sizin durum biraz farkli. Allah yardim etsin. doguma kadarda depresyondan cikmayin

Enerjimi düşürüyorsun, hep senin sorunlarını dinleyemem de. Anlamıyorsa bir süre telefonlarına cevap verme. Küs olmadığını anlaması için kısa mesajlar at. Müsait olduğumda arayacağım de. Sonra aradığında dolmuştayım hemen döneyim dedim de. Böyle böyle konuşma şeklinizi değiştir.bazı insanlar bu konularda çok bencil oluyor.

buraya üye yapın, birileriyle bişeyler paylaşsın da size sarmasın valla ben delirir engellerdim heralde.

sen anlatırken ben sıkıldım ablandan... tamam hamıle olabılr konusmaya ıhtıyacı da vardır ama bu kadarı da fazla ya... bence ablan bencıl ve dusuncesız sankı bır tek kendı hayatı var... bence dogurana kadar bekle o zmaan bebekten fazla fırsat bulamaz baktın devam edıyor bır sekılde anlat durumu... sonucta sende evlı bı bayansın..

Psikolojik destek alsin birsekilde kabul ettigi cok konusmanin sebebi bence hastaliktir birde takintili birsekilde anlatmaya calisiyormus siz olmadi anneniz oda yoksa babaniz tedavi olmali onada yazik dinlenmediginde ya da zamanla karsi taraf yiprandiginda ki siz o asamadasiniz kendini degersiz hissetmeye baslamis dahada kotu olmadan goturun bir doktora

Konuyu ben açtım zannettim aradığında açmasanız keyfini yerindeyken siz arasanız küser mi? Ya da küserse küssün. Kardeşsiniz Nasıl olsa eninde sonunda barışacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…