herkes bir gn unutulur.. unuttuun andada geri geleceklerdir bu hep byle oluyor :))

yllka

UMutlarım yeşeriyor
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.129
9
116
37
İstanbul
evet kızlar eski sevgililerimizi nasıl unuturz :)) hangi metodları kullanalım malum bende dahil olmak üzere hala unutamayanlar war ben yinede unuttum az çok sizler neler yapıyorsunuz :)) ve unutulduğu zmnada geri geliyorlar doğrumudur sizce ??

Son düzenleme:
bilemiyorum cnm allah kimseyi sevdiginden ayırmasın :Saruboceq: uzun süredir bir beraberligim var bian düsündümde nasıl unutulurki :gitme: ben ayrılmadım ama ayrılıgı yasayanlara sabır diliyorum

evet kızlar eski sevgililerimizi nasıl unuturz :)) hangi metodları kullanalım malum bende dahil olmak üzere hala unutamayanlar war ben yinede unuttum az çok sizler neler yapıyorsunuz :)) ve unutulduğu zmnada geri geliyorlar doğrumudur sizce ??

Canim ben de hala unutamayanlardanim , beni birakip giden , beni artik istemeyen - ki cok uzulmeme ragmen coktan kabullendim - o olmasina ragmen beraber gecirdigimiz guzel gunleri dusunmek hala icimi isitiyor, varsin o guzellikler de bana kalsin...

Unutuldugunda ise geri geliniyorsa demek ki hersey bitmemis demektir ama biri beni sevmiyorsa, istemiyorsa ,unuttuysa niye geri geleyim ki?:uhm:

daha önce başka bi topikte yazmıştım burayada yazıyorum
1-kesinlikle romantik şarkılar dinlemek yok
2- onun telefonu msni facebooku neyi varsaaa silinecek
3-dışarda sürekli en keyif aldığın arkadaşlarınla takılacaksın yerimseniben
4-ona ait eşyalardan sana ne onu hatırlatacaksa ya yak gitsin yada birine ver kullanma :umursamaz:
5-birlikte geçen güzel zamanları değil bu ilişkinin senden götürdüklerini düşün
6-çatlasanda patlasanda onu aramaa..peşinden koşuyomuş havasına girmesin (seni terk eden o dönmek isteyende o olsun ) kötükedihüso
7-ortak arkadaşlarınızdan onunla ilgili bilgi almaya çalışmaa ve msnde ona yönelik iletiler yazma :olmaz:
8-kendini meşgul edecek bişeyler yapılmalı mesela hobi kursları var onlara gidilebilir :hulya:
9-aramasını bekleyip günden güne kendini heba etme...umursama arasa arar aramzsa salla gitsin :dilcikar:
10-tüm boş vakitlerinde KK ya gir..dert oku senin derdinden ne kadar çok büyük dertler varmış onları gör ki haline şükrett :enbuyukkk:
yapabiliyorsanız bunların hepsini yapın arkadaşlarr
zaman herşeyin ilacı elbetteki unutuluyor bazı şeylerr
ama size tavsiyem lütfen bigün geri gelecek die beklemeyinnn :olmaz:
sizi bırakıp giden bi insan için hayatınızdan ödün vermeyinn
'' Giden gitmek ısteyecek Kadar Adi ise Siz ''Gitme'' demeyecek Kadar Asil OLun ''
inanın olan ne oluyorsa bizimm tertemiz kalplerimize oluyoo ve içinizdeki güven duygusunaa mafoldumben

eski eskidir unutlmak için ayrılmısızdır zaten

unutamıyorsan eger cözümler belli
cok fazla sosyalles arkadaslarınla gez
ailenle daha cok zaman gecir teysene git halana git amcana git dayına git
kuzenlerinle cık dırası sinema cafe alısşveriş arkadaslarla aynı sekilde netten uzak dur hattını deiştir ulasamasın o arada sana
okulun varsa ona agırlık ver
calısıyorsan zaten kolay calısmıyorsan bir iş bulabilirsin cunku cok faydası oluyor
ve yeni bir aşk olabilir aklında varsa tabiki

birde neden ayrıldınızı düşün olumsuzlukarını düşün karsındakinin ama iyi yönlerrini düşünme asla
yeni birini hayatına sokucaksanda asla düşünme keşke oda böle olsaydı ayrılmazdık keşke die bişe yok olsaymıs
demek bu cok iyi biri oda deil iyi olmayan biri içinde üzülünmez iyi birini buldun için sevinirsin

Back
X