- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
bence de .Zaten bir gün patlayacağım siz o bayanları kıskanıyorsunuz diyeceğim de yakışık almayacak.Kıskançlıktan konuşuyorlardır
şundan dolayı rahatsızlığım daha çok .Konu ben değilim .Benim gardrobumda 55 ye yakın sırf elbise var ve kışın bunları giymeye başlayacağım ve ben tam bir çorap delisiyim .Çorap için ayrıca çekmecelerim var .Evimde tam bir düzen kurunca ve havalar soğuyunca onları giyeceğim .Benim ardımdan da kesin laf ederler diye bir kaygım varOnlarda farkinda demek ki guzel giyindiginin
ben burdayım demek için giymiş bilmem ne .ne diyorlar mesela...
şundan dolayı rahatsızlığım daha çok .Konu ben değilim .Benim gardrobumda 55 ye yakın sırf elbise var ve kışın bunları giymeye başlayacağım ve ben tam bir çorap delisiyim .Çorap için ayrıca çekmecelerim var .Evimde tam bir düzen kurunca ve havalar soğuyunca onları giyeceğim .Benim ardımdan da kesin laf ederler diye bir kaygım var
insanların giyimleri kendilerini ilgilendirir değil mi ?Ben rüküş olsam mesela bu benim sıkıntım ya da şık olsam bu da beni bağlar .Hayret ediyorum cehaletlerineSizin icin degil o bayan icin dedim guzel giyindiginin farkindalar demekki diye.Kusur bulmak icin bakan her durumda bulur o yuzden neyi istiyorsaniz onu giyin baskalarini takmayin
ha bir de kocan kızmıyor mu grubu var . Onlar külliyen cahil .Beni de çok konuşurlar hatta yüzüme de söylerler "ayyyyyy üşümüyor musun sen,kalın giyinsene,çorabının rengi ne komik,elbisen çok kısa,bu bluzlara eşin kızmıyor mu?"
Ben de genelde duymamış gibi davranırım.
Onlar ertesi günü yine konuşurlar.
Alışkınım,sallamam.
hımm. direkt kıskançlık..ben burdayım demek için giymiş bilmem ne .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?