Herkes birbirinin giyimini neden eleştirir.

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
İşyerlerinde herkes birbirinin arkasından giyimi ile ilgili konuşuyor .Bir bayan arkasında boylu boyunca bir şerit olan çorap giymiş .Hemen başladılar dedikoduya .Bir gün fena patlayacağım da dur bakalım .Bİr değil iki değil sürekli insanların giyimini konuşuyorlar ama konuştukları da hep şık giyinenler nedense .Bir gün söyledim insanların giyimini konuşmak çok saçma geliyor bana diye ama hala devam ediyorlar .Kulaklarıma da pamuk tıkayacak halim yok .Çok sıkıldım

Onlarda farkinda demek ki guzel giyindiginin Bakimsiz olsa konusurlar suslu olsa konusurlar takilmamak lazim

Bir şeyini konuşacaklar ya işte, dışarıdan neyini görüyorlarsa onu konuşuyorlar. Çok takılmamak gerek bence. Yapacak bir şey yok var böyle insanlar.

Onlarda farkinda demek ki guzel giyindiginin
şundan dolayı rahatsızlığım daha çok .Konu ben değilim .Benim gardrobumda 55 ye yakın sırf elbise var ve kışın bunları giymeye başlayacağım ve ben tam bir çorap delisiyim .Çorap için ayrıca çekmecelerim var .Evimde tam bir düzen kurunca ve havalar soğuyunca onları giyeceğim .Benim ardımdan da kesin laf ederler diye bir kaygım var

Sizin icin degil o bayan icin dedim guzel giyindiginin farkindalar demekki diye.Kusur bulmak icin bakan her durumda bulur o yuzden neyi istiyorsaniz onu giyin baskalarini takmayin

Beni de çok konuşurlar hatta yüzüme de söylerler "ayyyyyy üşümüyor musun sen,kalın giyinsene,çorabının rengi ne komik,elbisen çok kısa,bu bluzlara eşin kızmıyor mu?"
Ben de genelde duymamış gibi davranırım.
Onlar ertesi günü yine konuşurlar.
Alışkınım,sallamam.

Sizin icin degil o bayan icin dedim guzel giyindiginin farkindalar demekki diye.Kusur bulmak icin bakan her durumda bulur o yuzden neyi istiyorsaniz onu giyin baskalarini takmayin
insanların giyimleri kendilerini ilgilendirir değil mi ?Ben rüküş olsam mesela bu benim sıkıntım ya da şık olsam bu da beni bağlar .Hayret ediyorum cehaletlerine

ha bir de kocan kızmıyor mu grubu var . Onlar külliyen cahil .

zevler tartısılmaz
bundan haberleri olmasa gerek.
hanı derler ya; dınıme söven musluman olsa '' oyle de bır durum var her yerde.

Herkes konusuyor illa ki.
Bizim ailede cok var bu.
Bayramda bir elbise aldim diz altinda normal bir elbise koyu renkli yirtmaci varmis arkada her gelen 5 kere soyledi.
Ya hu genc kizim istedigimi giyerim size ne ?
Halam hele kac kere soyledi.
Yalniz ilginc gani su ki halam da giyiyor ayni boy etekleri :)
Sen kac yasinda torun sahibi kadinsin sen giyiyorsunda ben niye giymiyorum

sırf bu gibi insanlar yüzünden insanlar özenti halinde ve kendilerine yakışmayan ruhlarına aykırı şeyler giyiyorlar . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…