- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
o giyer onlar her şeyi yapar herşeyi söyler ama başkası yapamazHerkes konusuyor illa ki.
Bizim ailede cok var bu.
Bayramda bir elbise aldim diz altinda normal bir elbise koyu renkli yirtmaci varmis arkada her gelen 5 kere soyledi.
Ya hu genc kizim istedigimi giyerim size ne ?
Halam hele kac kere soyledi.
Yalniz ilginc gani su ki halam da giyiyor ayni boy etekleri :)
Sen kac yasinda torun sahibi kadinsin sen giyiyorsunda ben niye giymiyorum
o giyer onlar her şeyi yapar herşeyi söyler ama başkası yapamaz
şundan dolayı rahatsızlığım daha çok .Konu ben değilim .Benim gardrobumda 55 ye yakın sırf elbise var ve kışın bunları giymeye başlayacağım ve ben tam bir çorap delisiyim .Çorap için ayrıca çekmecelerim var .Evimde tam bir düzen kurunca ve havalar soğuyunca onları giyeceğim .Benim ardımdan da kesin laf ederler diye bir kaygım var
E kadın orda demek ki. İddalı olmak güzeldir, iddalı kadın da zaten arkasından boş boş konuşanları takmaz siz de hiç takılmayın keyfinize göre giyin. Konusurlarsa konussunlar.ben burdayım demek için giymiş bilmem ne .
şundan dolayı rahatsızlığım daha çok .Konu ben değilim .Benim gardrobumda 55 ye yakın sırf elbise var ve kışın bunları giymeye başlayacağım ve ben tam bir çorap delisiyim .Çorap için ayrıca çekmecelerim var .Evimde tam bir düzen kurunca ve havalar soğuyunca onları giyeceğim .Benim ardımdan da kesin laf ederler diye bir kaygım var
İşyerlerinde herkes birbirinin arkasından giyimi ile ilgili konuşuyor .Bir bayan arkasında boylu boyunca bir şerit olan çorap giymiş .Hemen başladılar dedikoduya .Bir gün fena patlayacağım da dur bakalım .Bİr değil iki değil sürekli insanların giyimini konuşuyorlar ama konuştukları da hep şık giyinenler nedense .Bir gün söyledim insanların giyimini konuşmak çok saçma geliyor bana diye ama hala devam ediyorlar .Kulaklarıma da pamuk tıkayacak halim yok .Çok sıkıldım
Bazıları bunu huy edinmiş.Ne desen anlamaz.Boşver muhatap bile olma.İşyerlerinde herkes birbirinin arkasından giyimi ile ilgili konuşuyor .Bir bayan arkasında boylu boyunca bir şerit olan çorap giymiş .Hemen başladılar dedikoduya .Bir gün fena patlayacağım da dur bakalım .Bİr değil iki değil sürekli insanların giyimini konuşuyorlar ama konuştukları da hep şık giyinenler nedense .Bir gün söyledim insanların giyimini konuşmak çok saçma geliyor bana diye ama hala devam ediyorlar .Kulaklarıma da pamuk tıkayacak halim yok .Çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?