Herkes birbirinin giyimini neden eleştirir.

o giyer onlar her şeyi yapar herşeyi söyler ama başkası yapamaz

Herkes bir şekilde birbirinin giyimine bakıyor bazıları belli ediyor bazıları belli etmiyor.Ben belli etmeyen taraftayım içimde tutarım daha iyi dedikoduya gerek yok. Sonuçta herkes farkında nasıl giydiğinin.Üstelik herkesin zevki farklıdır,bana göre güzel olan sana göre kötü olabilir.

Bazi insanlar kendileri yapamadiklari seyleri baskasinin yapabilmesine tahammul edemezler. Iste tam da bu nedenle elestiriyorlar, kendisinin giyemeyecegi, tasiyamayacagi corabi x kadin giydiyse ya cok komiktir ya yakismamistir iggg bu giyilirmidir, asla ay ne guzel yakismis keske ben de giyebilsem diyemez boyle tipler.

Bana da arkadaslarim yapiyor benzerini, 30 umu gecmisim anneymisim genc kiz gibi giyiniyormusum, olmazmis. Cok zayifmisim kadin dedigin balik etli olurmuş, kadinsiligi olurmus, ben cocuk gibiymisim, topuklu bile giymiyormusum falan filan. Hiiiic ciddiye almiyorum, ben aynada gordugum seyden memnunsam gerisi boş

devlet kurumumu orası ?

benzer durumlar benim iş yerimde de var ve devlet kurumu. çok boş vakitleri olduğu için neye saracaklarını şaşırıyorlar . burda da herkes birbiriyle yarışıyor resmen sonra ayy ne giymiş bilmem ne . garip..

Başta masumdu düşünceniz gözümde ama şimdi siz böyle deyince..... Yani asıl sorun sizinle ilgili de konuşma ihtimallerinin oluşu mu?

Kimseyi takmayin istedigniz gibi giyinin,

illa birsey soylemek istiyorsaniz da yuzyuze bakacaksiniz kavga eder sekilde degil de juri gibi dizilmissiniz vb esprili bir dille soyleyin bence.

ya da iliskinizi kesmwyi ve arkanizdan daha cok konusulmasini goze alin dusuncelerinizi oldugu gibi belirtin, ayip ettiklerini soyleyin, aliniyorlarsa da onlarin sorunu,
fakat icten ice bozulsalar da size belli edeceklerini sanmam, sinirlerinizi bozdugunuzla kalirsiniz...

bilin ki siz ne kadar guzel ve basarili olursaniz onlarin dedikodusu da artacak,
o Yuzden hic dusunmeyin, bildigniz yolda gidin...

ben burdayım demek için giymiş bilmem ne .
E kadın orda demek ki. İddalı olmak güzeldir, iddalı kadın da zaten arkasından boş boş konuşanları takmaz siz de hiç takılmayın keyfinize göre giyin. Konusurlarsa konussunlar.
Hi ama genel olarak kadınlar kıyafet hakkında niye konuşuyo derseniz onun tek açıklaması var sıkı durun söylüyorum: KADIN OLMAK. Giyinmeye zaafımız var durduramıyoruz
Ha kıskanç kadınlar güzel giyinenler hakkında konusur ama nerden almıs hangi marka diye de pusuya yatarlar bi yandan, bulsalar direk kendileri de alırlar. Cirkin giyinen birini de gördüler mi ay bu sana cok yakısmıs derler. Hainlige bak iste ama böyle durum.
Kendine güvenen kadınlar da begendiklerine güzel derler, begenmeyince kırmadan söylerler. Bi seyi gercekten begenmislerse utanmaz markasını da sorarlar.

tabii ki senin arkandan da konışcaklar neden kaygı duyuyorsun ki bundan... konuşurlarsa konuşsunlar, millet eğlence arıyor öyle, kanka olanlar birbirinin arkasından konuşuyordur eminim, bence ne giyersen giy arkadan konuşcaklarını peşinen kabul et... birazda saçma programların etkisi, bugün ne giysem tarzı programlar
geçen bir arkadaş toplantısında masadan ayrılan herkesin arkasından konuşuldu, ilk kalkanın arkasından ıyy ben bunun giydiğini evde giymemle başlayıp öyle devam etti, ben tesadüfen orda bulunuyordum, muhtemelen benim arkamdan da konuşuldu umrumda değil valla
gayet salaş basit giynirim, öncelikle rahatımı düşünürüm giyinirken, beni beğenmicekler diye rahat etmeyeceğim şeyleri giyip, acaba nasıl kombin yapsam diye kafa patlatamam doğrusu

Ben en çok "kocan kızmıyor mu"culara sinir oluyorum. Sana ne be kadın? Kızmıyor ki giyiniyorum ya da kızıyor ama yine de giyiniyorum. Sana ne?

Diğerleri hoşuma gidiyor. Eleştiriyorlarsa güzel giyiniyorumdur. Kıskançlıklarında ne diyeceklerini bilmiyorlardır.

Ben de çorap delisiyim. Geçen yıl giydiğim çoraba laf eden 50 küsür yaşındaki ablada bir kaç hafta sonra aynı çorabı gördüm. E hadi ben daha çıtırım da senin neyine ekoseli çorap teyze diyesim geldi. Ben de eleştiriyorum yani arada.

Bir de neye beğenmedim dersem 3-5 ay sonra alıp kullanıyorum. İnsanın gözü mü alışıyor ne oluyorsa hoş gelmeye başlıyor bir süre sonra. Bir tek şu espadrilleri hiç sevmedim hala sevmiyorum nedense. Hele erkeklerde korkunç ötesi oluyor.

her zaman düsturum olan bir laf bilirim ;

''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''
Hyman G. Ricover

KÜÇÜK insanlar:
HAKKI bilirler ama insandaki kusurları görürler.. Baktıkları noktada kusur ararlar ve algıları o kadar dar'dır ki bulduğu noktaya kilitlenirler... Etrafınızda her yerde görebilirsiniz..Sadece dedikodu üretirler, ispiyonculuk ve laf taşımak, hatta ve hatta yalakalık asli görevleridir..

NORMAL insanlar:
HAKKI bilirler tanımaya çalışırlar algıları daha açık insanlardır...
olayları görüp sorgulamaya başlarlar..

BÜYÜK insanlar:
HAKKI bilirler, tanırlar, teslim olurlar.. Algıları üst düzeydedir...
Görev bilinciyle fikir üretir tartışır uygulanması aşamasında sorumluluk alırlar...

:) :) :)

Bu arada, bu isyeri hangisi :) Benimkinde dedikoduyu gectim kafayi kaldirmaya vakit yok, valla oraya gelesim geldi :)

bayan olartak bizler meraklıyız da ondan
yani kim giymiş ne giymiş
yakışmış mı
yoksa demode mi olmuş
sorgularız

yani bence FİKİR ALIŞVERİŞİ
:)

açıkcası rencide etmeden
kırmadan yapılıyorsa
bir GÜNAH GÖRMÜYORUM
:)

aslında bunda problem edilecek birşey yok varsın eleştirsinler ,kıskanıp önemsemişler ki eleştiriyorlar,

yada beğenmişler kendileri giymeye cesaretleri yok

bide kadınların doğasında olan birşey bu,

herkes bir nurella oldu ıvana oldu bugünlerde bende dahil(hoşuma gidiyor tarz giyinen birinin kılık kıyafetini incelemek)

Konuşmayan yokki. Kimi kıyafetini konuşur kimi yaptığı işi kimi de özel hayatını. İlla bulunur konuşulcak bişey. En üst mevkiidekiler bile ne dedikodu yapıyor bizim şirkette aklın dururBen normal karşılıyorum

Bazıları bunu huy edinmiş.Ne desen anlamaz.Boşver muhatap bile olma.

Boşverin konuşurlarsa konuşsunlar neden umursuyorsunuz ki mesafe koyun olsun bitsin hiç rahatsız olmam tam tersine konuştuklarına göre çekemiyorlar derim tamam çok elbiseniz çorabınız var ama böyle insanları değiştiremezsiniz. Yapacak bir şey yok en iyisi fazla yüz göz olmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…