- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.521
Biz bi ara bi geyik konusunda kabak gibi resmimizi koymuştuk 3-5 arkadaş. Seneler evvelNet olarak anlayamadıysan kaş-dudak falan da koydurtayım bak hemen koyarlar
Sizde çok cesurmuşsunuzBiz bi ara bi geyik konusunda kabak gibi resmimizi koymuştuk 3-5 arkadaş. Seneler evvelŞimdi o konu nerde kaldı hiç hatırlamıyorum
Ahaha sonra başıma gelenleri anlatsamSizde çok cesurmuşsunuz
Kaldı de mi o resimler orda.Biz bi ara bi geyik konusunda kabak gibi resmimizi koymuştuk 3-5 arkadaş. Seneler evvelŞimdi o konu nerde kaldı hiç hatırlamıyorum
Ne geldi acabaAhaha sonra başıma gelenleri anlatsam
Yapay aldım ben. En büyük derdim çiçek olsa dimi aklslslsl
Amaaan benimde. Çok sevmem zati bılırlerYapay aldım ben. En büyük derdim çiçek olsa dimi aklslslsl
Sen beni niye etiketlemeyi beceremiyon?Kız merve gel hele gel@Merve
Onun gelen başarısı etiket yapamaması. Beni de etiketleyemiyorSen beni niye etiketlemeyi beceremiyon?
Bi de bugün bana küstüm diyo. Belki de eriketledim ve dönmedi sanıyoOnun gelen başarısı etiket yapamaması. Beni de etiketleyemiyor
Gıız anam bacım tlf ekranı bozuk daha kontrol edemeden gonderiverıyor yorumuSen beni niye etiketlemeyi beceremiyon?
Al aşkısı ya kac dolar bi ayfonGıız anam bacım tlf ekranı bozuk daha kontrol edemeden gonderiverıyor yorumubende dıyomkı coh ayıp etti cvp yazmadı
Hee tlfnum bozuk bir tene alında gurtulah sizde bendeOnun gelen başarısı etiket yapamaması. Beni de etiketleyemiyor
Ayy Merveeee bana Afyon deme hıc sefmıyommAl aşkısı ya kac dolar bi ayfon
Ben de sevmem.Ayy Merveeee bana Afyon deme hıc sefmıyommvardı bir ara bozulsun diye dua ettim kırıldı
Ayy baayaaan neguzel benzer yonlerımız var seninleBen de sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?