- 18 Ekim 2014
- 8.038
- 37.548
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.021
Ben de su an yorumlari gorunce fark ettimBen senin pp yi 1 ay sonunda farkettim bana direkt arkası dönük bir kadın gibi geliyordu öyle algılıyordum geçen bi bastım öyle anladım
Butun gece dizi film izleyip aksama kadar da uyuyoruz yavrumkız bekarlar bu saatte nereye dağıldınız boncuk gibi ? Ben bekarken gece uyumak sabah da uyanmak bilmezdim hey gözüm hey.. şimdi sadece uyumak bilmiyorum gerçi
bir erkeğe bağlı kalmayın gününüzü gün edin.(şeytan yazdırayi) erkekler benimmmmmm ...... yesin
Neler izliyorsun bebişim.. Comunıty tarzı keyifli bişiler varsa öner izliyimButun gece dizi film izleyip aksama kadar da uyuyoruz yavrum
Film izlemeyeli asırlar oldu belki deButun gece dizi film izleyip aksama kadar da uyuyoruz yavrum
Zootopia' yi izledim kuzumNeler izliyorsun bebişim.. Comunıty tarzı keyifli bişiler varsa öner izliyim
Eyyy ciftler gelin gorun gercekler ortaya cikiyor asfahajakFilm izlemeyeli asırlar oldu belki deklişe ama gerçek bekarlık sultanlıkmış puk vardı evlendik neyse kızıma dua etsin o Kabasakal kocam Kendi kendime üretebilseydim ona da gerek yoktu da bakmayın
İzledim onuZootopia' yi izledim kuzum
AnimasyonIzlemediysen izle keyifliydi
Community tarzi aklima gelmedi su an gelince yazarim.
Evlenmeyin demeyeceğüm ama bu satırlarımdan ne çıkarırsınız bilmemEyyy ciftler gelin gorun gercekler ortaya cikiyor asfahajak
Ablam sabah beri niye yazmiyon bunlari o kadar mucadele ettim burda ask olsun
Nerden bulam senin izlemediğin bir seyi her seyi yemis bitirmissinİzledim onu
Aninda U donusu seziyorumEvlenmeyin demeyeceğüm ama bu satırlarımdan ne çıkarırsınız bilmem
Şimdi her evlilik bir değilciler gelirAninda U donusu seziyorum
Aninda uyuma numarasina geciyorumŞimdi her evlilik bir değilciler gelir
Ölü taklidi favoriAninda uyuma numarasina geciyorum
He yavvv ne yapalım bizim de geceleyin horlamasını sevecebileceğimiz kocişkoaşkitopellalarımız olmayınca kendimizi dizi, film sanatına vuruyoruz ühü ühüNerden bulam senin izlemediğin bir seyi her seyi yemis bitirmissin
Ayhhh bekarlik boyle biliyo musun puffff cok zor insan izleyecek bir sey bulamiyor aagahajaj
Özleyene kadar gelmişsin bileözlediniz mi beni hihihihihi
Özleyene kadar gelmişsin bile❤
O yazdigin kocali seyi bir kerede soylemeye calistim ama olmadi, simdi benim kocam bundan mahrum mu kalcakHe yavvv ne yapalım bizim de geceleyin horlamasını sevecebileceğimiz kocişkoaşkitopellalarımız olmayınca kendimizi dizi, film sanatına vuruyoruz ühü ühü
Onu kocama söylersem ağzımı kırsınlar.O yazdigin kocali seyi bir kerede soylemeye calistim ama olmadi, simdi benim kocam bundan mahrum mu kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?