Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Butun gece dizi film izleyip aksama kadar da uyuyoruz yavrum

Butun gece dizi film izleyip aksama kadar da uyuyoruz yavrum
Film izlemeyeli asırlar oldu belki de klişe ama gerçek bekarlık sultanlıkmış puk vardı evlendik neyse kızıma dua etsin o Kabasakal kocam Kendi kendime üretebilseydim ona da gerek yoktu da bakmayın

Film izlemeyeli asırlar oldu belki de klişe ama gerçek bekarlık sultanlıkmış puk vardı evlendik neyse kızıma dua etsin o Kabasakal kocam Kendi kendime üretebilseydim ona da gerek yoktu da bakmayın
Eyyy ciftler gelin gorun gercekler ortaya cikiyor asfahajak
Ablam sabah beri niye yazmiyon bunlari o kadar mucadele ettim burda ask olsun

Nerden bulam senin izlemediğin bir seyi her seyi yemis bitirmissin
Ayhhh bekarlik boyle biliyo musun puffff cok zor insan izleyecek bir sey bulamiyor aagahajaj
He yavvv ne yapalım bizim de geceleyin horlamasını sevecebileceğimiz kocişkoaşkitopellalarımız olmayınca kendimizi dizi, film sanatına vuruyoruz ühü ühü

He yavvv ne yapalım bizim de geceleyin horlamasını sevecebileceğimiz kocişkoaşkitopellalarımız olmayınca kendimizi dizi, film sanatına vuruyoruz ühü ühü
O yazdigin kocali seyi bir kerede soylemeye calistim ama olmadi, simdi benim kocam bundan mahrum mu kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…