- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #5.061
Ekşınlı konu var ve ben orada değilim arkadaşımızı yanlız bırakmamak adına sizlerden konu linkini talep ediyorumHaaa ahahaha gordum onu
Tam banlanmalik konu
Konu kapandi bebikom gec kaldinEkşınlı konu var ve ben orada değilim arkadaşımızı yanlız bırakmamak adına sizlerden konu linkini talep ediyorum
Kapanmis konu canim bize kalmadi eksinEkşınlı konu var ve ben orada değilim arkadaşımızı yanlız bırakmamak adına sizlerden konu linkini talep ediyorum
Bir nevi bekarsın yaniHem çiftim hem de öğlene kadar uyuyorum çünkü uzak mesafe
Link atmak yassahh. Bizim banlanmamızı mı istiyorsunuz hanımefendiEkşınlı konu var ve ben orada değilim arkadaşımızı yanlız bırakmamak adına sizlerden konu linkini talep ediyorum
Yeni yeni yasaklar çıkarıyor bu yaşlı muneLink atmak yassahh. Bizim banlanmamızı mı istiyorsunuz hanımefendi
Herşeye geç kaldığım gibi buna da geç kalmışımKapanmis konu canim bize kalmadi eksin
evli olunca herşeye geç kalıyorsun işteKonu kapandi bebikom gec kaldin
Bdv'de tesetture girsem mi konusu.
Defteri buyurun dıye teslim etmek...O konu neydi öyle ya kapanmış hemen
Seslendi diye onu yapmayi dusunen yanlışlıkla birinin eli kolu çarpsa yürürken neler neler yapar uwnuwsnisnwixn
Defteri buyurun dıye teslim etmek...
19 yaşında "yitişkin bir kidin" hakkında yaptığınız konuşmaları hiç mi hiç tasvip etmiyorum Brokoli Hanım...Teslim ettiği kişiler de tesettürlü idi galiba arada o yüzden böyle bir bağ kurdu. Devrelerimi yaktı yaneden tesettüre girdin ?- Yolda adres sordu hadsiz!?
19 yaşında "yitişkin bir kidin" hakkında yaptığınız konuşmaları hiç mi hiç tasvip etmiyorum Brokoli Hanım...
Yitişkin bir Kidin ilirik sokakta bize "bakar mısınız"
diyen potansiyel tecavüzcü coşkunlara kafamızı sallayarak hayır! deme hakkına sahibiz...
Sizi kınım kınım kınıyorum.
O kim hadsiz bana bakar mısın falan diyor bugün bakar mısın diyen yarın neler neler der bacım... öyle özgür kadın olunca kullanıp atarlar sjdnsjdnwjcn
Ay o çok iyiydi yaAllah'ım görüyorsun bu kizlar yüzünden bizimde değerimiz bilinmiyor piyasayı kiriyollaa
Sanki bir kere elleyebilir miyim demiş nedir bu coşku a kızlar19 yaşında "yitişkin bir kidin" hakkında yaptığınız konuşmaları hiç mi hiç tasvip etmiyorum Brokoli Hanım...
Yitişkin bir Kidin ilirik sokakta bize "bakar mısınız"
diyen potansiyel tecavüzcü coşkunlara kafamızı sallayarak hayır! deme hakkına sahibiz...
Sizi kınım kınım kınıyorum.
Ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler ama sen akıllanmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?