• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yalnız önceden o kadar düzenliymiş ki ilişkimiz, istatistiki olarak (son 7 aydır olmamasına rağmen) 5 günde bir ilişki olmuş :KK70: Önceden 3 günde bir falanmış herhalde. Uygulamada tutuyorum da düzenli olarak :KK70:
Mmmaşallah :KK70: :KK70:

Kız 2 cocugu nasıl yaptiniz :confused: biz baya sık yapmamza ragmen çocugu isabet ettiremedik ya :KK70::dondurma:
6 yıllık evliyiz. 3 yıldır isteksizlik var herifte. Ben isteyince oluyor ancak. Çocuk yapmaya gelince dozer gibiydi ama 😀😀😀😀😀😀

6 yıllık evliyiz. 3 yıldır isteksizlik var herifte. Ben isteyince oluyor ancak. Çocuk yapmaya gelince dozer gibiydi ama 😀😀😀😀😀😀
Ahahhaa dozer gibi oldugu icin oluvermis.. simdi ben isimi yaptm 2 cocuk verdim diye emekliye ayrilmis seninki 🤣🤣 benim de öyle olur heralde 1 tane olsa bebis kendini emekliye ayirir hahajajaj :KK70:

Kim o? Benim ondan daha çok tarif almam lazım. Sadece yağ bal değildir. Mümkün değil. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Şeftali, şeftali.
Asıl afrodizyak içeren meyve oymuş :KK70: :KK70:
Ben kudret narından da şüpheleniyorum.
İsmindeki kudret tesadüf olamaz.
Bir araştır derim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Şeftali, şeftali.
Asıl afrodizyak içeren meyve oymuş :KK70: :KK70:
Ben kudret narından da şüpheleniyorum.
İsmindeki kudret tesadüf olamaz.
Bir araştır derim:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Evet, isminde kudret olan herşey şehvete getiriyor. 😀😀😀

Ahahhaa dozer gibi oldugu icin oluvermis.. simdi ben isimi yaptm 2 cocuk verdim diye emekliye ayrilmis seninki 🤣🤣 benim de öyle olur heralde 1 tane olsa bebis kendini emekliye ayirir hahajajaj :KK70:
Acaba şu an kutsal mı görüyor beni? Çocuk verdik ya. 😀

Back
X