- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #6.461
Hahahah helal olsun vallahi %100 isabetli şutla oynuyorlarzaten iki kere olmuş onda da bebekler olmuş. Allah onlara uzun ömürler versin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah helal olsun vallahi %100 isabetli şutla oynuyorlarzaten iki kere olmuş onda da bebekler olmuş. Allah onlara uzun ömürler versin :)
M MrsDelfino dan sonra +18 lerin vazgecilmez ismi olur kendileri+18 konu açmanı bekliyorum. Muhteşem yorumlarımla konunu şenlendireceğim
Hahaha bu 3 lüye dikkat o zaman
Kız 2 cocugu nasıl yaptinizYok artık.![]()
![]()
![]()

Sen fulle 6 ay idare etmesi lazimBen güzel şarj oldum bu hafta![]()
![]()
![]()
Yalnız önceden o kadar düzenliymiş ki ilişkimiz, istatistiki olarak (son 7 aydır olmamasına rağmen) 5 günde bir ilişki olmuşSen fulle 6 ay idare etmesi lazim![]()
MmmaşallahYalnız önceden o kadar düzenliymiş ki ilişkimiz, istatistiki olarak (son 7 aydır olmamasına rağmen) 5 günde bir ilişki olmuşÖnceden 3 günde bir falanmış herhalde. Uygulamada tutuyorum da düzenli olarak
![]()
6 yıllık evliyiz. 3 yıldır isteksizlik var herifte. Ben isteyince oluyor ancak. Çocuk yapmaya gelince dozer gibiydi amaKız 2 cocugu nasıl yaptinizbiz baya sık yapmamza ragmen çocugu isabet ettiremedik ya
![]()
Tarifi aldım ben doğal Kars tereyağı ve bal mıydı6 yıllık evliyiz. 3 yıldır isteksizlik var herifte. Ben isteyince oluyor ancak. Çocuk yapmaya gelince dozer gibiydi ama![]()
Biraz öyle oldu. Korunmayınca oluyor çocuk.Hahahah helal olsun vallahi %100 isabetli şutla oynuyorlarKatibin Ruhu ve küçük enişte...
Kimden aldın.?Tarifi aldım ben doğal Kars tereyağı ve bal mıydıOnu uygula
![]()
![]()
O BDV’de eşinini istekliliğinden yakınan (!) kadın vardı yaKimden aldın.?Trabzon olur mu?
Ahahhaa dozer gibi oldugu icin oluvermis.. simdi ben isimi yaptm 2 cocuk verdim diye emekliye ayrilmis seninki6 yıllık evliyiz. 3 yıldır isteksizlik var herifte. Ben isteyince oluyor ancak. Çocuk yapmaya gelince dozer gibiydi ama![]()
Kim o? Benim ondan daha çok tarif almam lazım. Sadece yağ bal değildir. Mümkün değil.O BDV’de eşinini istekliliğinden yakınan (!) kadın vardı ya![]()
Şeftali, şeftali.Kim o? Benim ondan daha çok tarif almam lazım. Sadece yağ bal değildir. Mümkün değil.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet, isminde kudret olan herşey şehvete getiriyor.Şeftali, şeftali.
Asıl afrodizyak içeren meyve oymuş![]()
Ben kudret narından da şüpheleniyorum.
İsmindeki kudret tesadüf olamaz.
Bir araştır derim![]()
Acaba şu an kutsal mı görüyor beni? Çocuk verdik ya.Ahahhaa dozer gibi oldugu icin oluvermis.. simdi ben isimi yaptm 2 cocuk verdim diye emekliye ayrilmis seninkibenim de öyle olur heralde 1 tane olsa bebis kendini emekliye ayirir hahajajaj
![]()
Gittim araştırdım geldim.Evet, isminde kudret olan herşey şehvete getiriyor.![]()