- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.361
Engelle bu salagi her yerden ulasamasın sanaBenden sonra eski sevgilisine döndü bana yazmış ki senin gibi ruh hastası yüzünden hayatımın kadınını üzmüşümaklınca beni kudurtmaya çalışıyor. Bende dedim salak herif bu karakterle o kiza taktiğin boynuzun haddi hesabı yoktur diye
AĞ olduğuna emin misin kuzu, a kesim çıkıyor sadeceIngilizcesi ne ola kiağ modelin bi bak soyle banada
Benden sonra eski sevgilisine döndü bana yazmış ki senin gibi ruh hastası yüzünden hayatımın kadınını üzmüşümaklınca beni kudurtmaya çalışıyor. Bende dedim salak herif bu karakterle o kiza taktiğin boynuzun haddi hesabı yoktur diye
Bisey sorabilir miyim bu konuyla ilgili?Benden sonra eski sevgilisine döndü bana yazmış ki senin gibi ruh hastası yüzünden hayatımın kadınını üzmüşümaklınca beni kudurtmaya çalışıyor. Bende dedim salak herif bu karakterle o kiza taktiğin boynuzun haddi hesabı yoktur diye
TabikiBisey sorabilir miyim bu konuyla ilgili?
Olabilir ahhahah balik agı gibi degilmis mi o modelAĞ olduğuna emin misin kuzu, a kesim çıkıyor sadece
Durust olacagina inanarak soruyorumTabiki
Bence yeni çünkü eski sevgilisine karşı tutumunu biliyorum o kizi sevmiyor diye düşünüyorum yalniz kaldığı için bereber. Yeni biri olsa acaba gerçekten seviyor mu mutlu mu diye merak ederdim.Durust olacagina inanarak soruyorum
Yeni biriyle sevgili olsa mı daha az uzulurdun, eski sevgilisine gitmesine mı? Hangısı senı daha az uzerdı?
Etek şekline göre A, prenses, balık, düz olarak adlandırılıyormuşOlabilir ahhahah balik agı gibi degilmis mi o model
Anladım canımYani soyle eskisiyle olmasi daha az üzerbenneyanginlargordum
İyi geceler Allah rahatlık versin regencım kocaman optum senı yarın gorusuruz
Neden sorduğunu merak ettimAnladım canım♥
Aferin delfinocumEtek şekline göre A, prenses, balık, düz olarak adlandırılıyormuşA-line, ball gown, mermaid, column İngilizceleri
Nereye atanacağıma bağlıM MrsDelfino . Canim dugun ne zaman?
Neden sorduğunu merak ettimdoktor bana gerçeği söyle
Araştırarak yazdım TürkçeleriniAferin delfinocumdedigin gibi bu konularin zaten ehlimissin
Daha çokmuş ya ne okuyosunNereye atanacağıma bağlı3-5 yılı var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?