- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.011
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #8.341
Niyetimi belli ediyorum evrene isteSeninde ortadan yok olman gelinlik Duyunca kosup gelmen?
Evet korona olumsuz etkiledi sizi.Ekonomik olarak pek harıka degıl ama, yuvarlanıp gidiyoruz diyelım. Yeni yenı toparlıyorum sayılır.
Malesef. Buna da sukur.Evet korona olumsuz etkiledi sizi.
BilmemSergen Yalçın’la basılmış bir de Arka Sokaklar’da oynamış diye de duymuştum
Kıyamam öğretcem ben merak etmeAğ model neymis yaa offff cok cahilim bu konuda
Ben de bilmiyorum geçen yıldan beri bakıyorum gelinliklere üstelikAğ model neymis yaa offff cok cahilim bu konuda
Iyi yapmışsın o pislige demek istiyorumEvet var canım
Neyseki bu konuda tek degilmisimBen de bilmiyorum geçen yıldan beri bakıyorum gelinliklere üstelikİngilizcelerini biliyorum ama
Melisa Şalgam adı kuzu, bir bak istersenAcaba rolu neydi kesin halayda kı ucuncu sırada olan kızdır assfsjska
Lexa yakinda buraya gelinlikle fotosunu atar bosver onu
Ataninca baslayacaksn gelinlik topiklerine merak etmeBen de bilmiyorum geçen yıldan beri bakıyorum gelinliklere üstelikİngilizcelerini biliyorum ama
Az daha evlenecektim ailem vermek istemiyordu ben direniyordum sonra aldattığını öğrendim Rabbim çok şükür gösterdiIyi yapmışsın o pislige demek istiyorumannen kadir gecesi dogurmus heralde ya evlenseydin bununla
Yok, Türkçelerini bilmiyorum sadeceAtaninca baslayacaksn gelinlik topiklerine merak etme
Iyyy bide aldattımı bu karakter yoksunu annenlerin bildigi bisi varmış bak cok iyi olmuş... karsına adam gibi biri çıkar insallah tez vakitteAz daha evlenecektim ailem vermek istemiyordu ben direniyordum sonra aldattığını öğrendim Rabbim çok şükür gösterdi
Az daha evlenecektim ailem vermek istemiyordu ben direniyordum sonra aldattığını öğrendim Rabbim çok şükür gösterdi
Evet tatlişkom❤Konudaki cocuk mu bu?
Ingilizcesi ne ola kiYok, Türkçelerini bilmiyorum sadece
Evet tatlişkom❤
Aynen sansli ki evlenmeden ne mal oldugunu öğrenmisYa kuzum ciddi verilmis sadakan varmis senin. Allah karsina iyi ki diyecegin adam gibi adam cikarsin tez vakitteo herifin yaptiklari ile hic moral bozma. Engelle her yernen gorme, duyma, bilme. Adam resmen oksijen israfi ya.
Benden sonra eski sevgilisine döndü bana yazmış ki senin gibi ruh hastası yüzünden hayatımın kadınını üzmüşümYa kuzum ciddi verilmis sadakan varmis senin. Allah karsina iyi ki diyecegin adam gibi adam cikarsin tez vakitteo herifin yaptiklari ile hic moral bozma. Engelle her yernen gorme, duyma, bilme. Adam resmen oksijen israfi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?