Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Az daha evlenecektim ailem vermek istemiyordu ben direniyordum sonra aldattığını öğrendim Rabbim çok şükür gösterdi
Iyyy bide aldattımı bu karakter yoksunu annenlerin bildigi bisi varmış bak cok iyi olmuş... karsına adam gibi biri çıkar insallah tez vakitte

Ya kuzum ciddi verilmis sadakan varmis senin. Allah karsina iyi ki diyecegin adam gibi adam cikarsin tez vakitte o herifin yaptiklari ile hic moral bozma. Engelle her yernen gorme, duyma, bilme. Adam resmen oksijen israfi ya.
Aynen sansli ki evlenmeden ne mal oldugunu öğrenmis

Ya kuzum ciddi verilmis sadakan varmis senin. Allah karsina iyi ki diyecegin adam gibi adam cikarsin tez vakitte o herifin yaptiklari ile hic moral bozma. Engelle her yernen gorme, duyma, bilme. Adam resmen oksijen israfi ya.
Benden sonra eski sevgilisine döndü bana yazmış ki senin gibi ruh hastası yüzünden hayatımın kadınını üzmüşüm aklınca beni kudurtmaya çalışıyor. Bende dedim salak herif bu karakterle o kiza taktiğin boynuzun haddi hesabı yoktur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…