- 25 Ekim 2015
- 19.367
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #9.441
Valla ya sızınle bile ayrı sehırdeyızTekler ve 1.5’lar olarak toplanabilirdik ama hep ayrı şehirlerdeyiz![]()
İnsanın sevmedikleri dibinde sevdikleri uzakta hep.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya sızınle bile ayrı sehırdeyızTekler ve 1.5’lar olarak toplanabilirdik ama hep ayrı şehirlerdeyiz![]()
Kan grubun ne tatli seyHahahahahahahahahahahahahaha hahaha yaaaaaa
Bobrek avına dahi cıkmis olsan o kadar sempatiksin kı bobregımı cal dıye bulusurum senınle![]()
Aynen öyle gupse biraz büyük duruyor yanında ama aferin barışa ne kizlar pesindedir adam gibi davrandı iliskisinde aldatma vs yapmadıBarıs arduc cok yakısıklı cok cool cok sık damat olmamıs mı sizce de, bayıldım adama![]()
Bır kıvancı bir barısı cok takdir ederim.Aynen öyle gupse biraz büyük duruyor yanında ama aferin barışa ne kizlar pesindedir adam gibi davrandı iliskisinde aldatma vs yapmadı![]()
Yalniz saka gibi, 0 neg arasan bulunmaz. Hayir ben de a negatifim de tovbe est0 negatif cıceYim![]()
Senınle ilgili Kıbrıs hayalim var ama bir İstanbul turu da duzenleyebılırız bobreeem sana feda olsun dalagımı da calabılırsınYalniz saka gibi, 0 neg arasan bulunmaz. Hayir ben de a negatifim de tovbe est![]()
Bunlar isaret bak bebeYim (y esprini de anlayip cumle icinde kullaniyorum bak
) kesin bulusmaliyiz
![]()
Aynen bende ikisini çok severim ozellikle kıvanci tabiBır kıvancı bir barısı cok takdir ederim.
İkisi de uzun ılıskı evlilik insanı ve asırı efendiler.
Oysa ne isteseler yapabilirler hem asırı yakısıklı hem asırı zengin hem asırı unluler.
Ama ikisi de huzurlu yasam ve aile istiyor en basından beri.
Ufacik bir cırkınlıklerını duymadım ikisinin de.
Eslerı cok sanslı
Evime somıne yaptırmaya kıvanc sayesinde karar vermıstın regenAynen bende ikisini çok severim ozellikle kıvanci tabi![]()
karısına neler dediler nasıl guzel sahip çıktı
Kibris bende, bu gidisle grup indirimi bile isteyebiliriz benceSenınle ilgili Kıbrıs hayalim var ama bir İstanbul turu da duzenleyebılırız bobreeem sana feda olsun dalagımı da calabılırsın![]()
Once ailemin gormesı gerek uygun gorurlerse ben Okeyım ahahahahaggagskajsKibris bende, bu gidisle grup indirimi bile isteyebiliriz bence
İstanbul sana kurban olsun, karacigerimle beraberbugun de icimden varotik bi tip cikti
kizim daha ne istiyon bulusmak icin, diz cokup kahve mi teklif edeyim, ailenle mi tanisayim ne yapayim
![]()
Ohooooo ben her turlu asiri guven veren bi tipim, kesin izni kaptim o zamanOnce ailemin gormesı gerek uygun gorurlerse ben Okeyım ahahahahaggagskajs
Benım bildigim yok cıcegım, olan parmak kaldırsınOhooooo ben her turlu asiri guven veren bi tipim, kesin izni kaptim o zamanbu arada istanbulda olan var mi? Valla sapik diilim, su muhabbet reele dokulsun istiyorum
Yaaa ciddi misinEvime somıne yaptırmaya kıvanc sayesinde karar vermıstın regen![]()
UzduBenım bildigim yok cıcegım, olan parmak kaldırsın![]()
Basak dizer story atmıs, Basak cekıyor kıvanc kaslı ve efendi kollarıyla somıne ye odun atıp atesi harlıyor.Yaaa ciddi misin![]()
Ben sayılır mıyım:) Aşırı yalnız İstanbullu GelinOhooooo ben her turlu asiri guven veren bi tipim, kesin izni kaptim o zamanbu arada istanbulda olan var mi? Valla sapik diilim, su muhabbet reele dokulsun istiyorum
Olursun olursun hem de sen benim hemserimsin yanlis gormediysem gecen gun bir profil mesajindaBen sayılır mıyım:) Aşırı yalnız İstanbullu GelinAy ne uzun nickname oldu
![]()