• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ahhaha insallah yapmazlarda ugrasmada...bu arada bende istemedim istemedigin icin gelip aliyolar :KK70: :KK70:

Söyleyip almalarinda zaten problem yok. Desinler mesela bizim tarafın taktiklarini biz almak istiyoruz diye ona göre bi şey belirlenir. Ama yarın veririm şimdi aliyim, eltinin bilezigini takmak, sahte takı takmak vs vs dolandirmak bu . sadece kv çapında da değil evlendiğin adam da işin içinde oluyor. Orada dur derim artik

Oha oha ben bilmiyorum bunları. O üyenin “bebeğimi kaybettim ölüyorum” diye konusunu okuyup şoklara girmiştim :KK70: Gerçek değil miymiş yazdıkları?

Merhabaaa,

Konuya ortasından daldım ama bir gelişme var mı diye bakınırken rastladım mesaja. Mistral beni kk’dan soğuttu resmen. O fake çıktı çıkalı küstüm kkya 😄 Daha önce bir geyik topiğindeki muhabbetimizden ötürü fazlaca hassas bir panik atak hastası olduğunu düşünüp teselli vermek istedim. Özelden ne hikayeler ne hikayeler anlattı günlerce. Aşırı kandırıldım yani kendimi kirletilmiş hissediyorum😄

Merhabaaa,

Konuya ortasından daldım ama bir gelişme var mı diye bakınırken rastladım mesaja. Mistral beni kk’dan soğuttu resmen. O fake çıktı çıkalı küstüm kkya 😄 Daha önce bir geyik topiğindeki muhabbetimizden ötürü fazlaca hassas bir panik atak hastası olduğunu düşünüp teselli vermek istedim. Özelden ne hikayeler ne hikayeler anlattı günlerce. Aşırı kandırıldım yani kendimi kirletilmiş hissediyorum😄
Ben de o mesajı yazdığımda öğrendim. İntihar muhabbetlerini bilmiyordum mesela. “Hastanede ölüp gidicem, hepsi kocamın yüzünden” falan yorumlarını görüp “Ne diyo ya bu değişik” modunda okudum sadece o mesajları :D. Bir arkadaş demişti burada sanki, fake başka bir hesaptan yazmış, yönetim o olduğunu söylemiş falan diye aklımda kalmış. Yanlış hatırlıyor da olabilirim :KK53: Fake hesaptan yazdıysa nicki neydi merak ettim. Bir de o hesabı kapandıysa çok uzak kalamaz bence, döner bir şekilde ya da dönmüştür. Cavidan gibi o da yıllardır trollmüş :D

Merhabaaa,

@hederahelix aynı kişi mi? 😀😀😀😀

Ben de o mesajı yazdığımda öğrendim. İntihar muhabbetlerini bilmiyordum mesela. “Hastanede ölüp gidicem, hepsi kocamın yüzünden” falan yorumlarını görüp “Ne diyo ya bu değişik” modunda okudum sadece o mesajları :KK70:. Bir arkadaş demişti burada sanki, fake başka bir hesaptan yazmış, yönetim o olduğunu söylemiş falan diye aklımda kalmış. Yanlış hatırlıyor da olabilirim :KK53: Fake hesaptan yazdıysa nicki neydi merak ettim. Bir de o hesabı kapandıysa çok uzak kalamaz bence, döner bir şekilde ya da dönmüştür. Cavidan gibi o da yıllardır trollmüş :KK70:
Ben de farklı bir üyelikle açtığı konudan öğrendim hepsinin aynı kişi olduğunu işte. Konuyu okurken de diyorum ki bu hikaye bana bir yerden tanıdık geliyor 🤣 ya öleceğim hastanede muhabbeti bana da tabi ki fazla abartı geldi ama sadece her şeyi uçta yaşayan bir insan olduğunu düşündüm. Çocuk istememe sebepleri yüzünden o kadar empati kurdum ki onunla hiçbir şeyi gözüm görmedi.

Bir o kocam bana tabak çanak almıyor konusunda yaşamıştım şu “yaktığım Glikoza yazıklar olsun” durumunu -ki onda da banlanmıştım zaten- bir de mistralde.

Hatta o kadar empati kurmuşum ki ben de kazara hamile kaldım 🤣

Ben de o mesajı yazdığımda öğrendim. İntihar muhabbetlerini bilmiyordum mesela. “Hastanede ölüp gidicem, hepsi kocamın yüzünden” falan yorumlarını görüp “Ne diyo ya bu değişik” modunda okudum sadece o mesajları :KK70:. Bir arkadaş demişti burada sanki, fake başka bir hesaptan yazmış, yönetim o olduğunu söylemiş falan diye aklımda kalmış. Yanlış hatırlıyor da olabilirim :KK53: Fake hesaptan yazdıysa nicki neydi merak ettim. Bir de o hesabı kapandıysa çok uzak kalamaz bence, döner bir şekilde ya da dönmüştür. Cavidan gibi o da yıllardır trollmüş :KK70:
Ben bir troll daha olduğunu düşünüyorum ama henüz yeterli delilim yok.
Konuları çok abartı ve dipsiz kuyu gibi geliyor bana:KK53:

Ben bir troll daha olduğunu düşünüyorum.Ama henüz yeterli delilim yok.
Konuları çok abartı ve dipsiz kuyu gibi geliyor bana:KK53:
Taytlı arkadaş olabilir mi🙄
Kendileri bana çemkirip saçmalayıp gittiler😀
Cavidan'dan alıntı yaparak 🙄😀

Back
X