- 25 Ekim 2015
- 19.367
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #10.061
Tuh gelirken kuzu pirzola ve karpuz getırdıydım gitti mi CalciferrAhahhaha suan uykuya dalmıştırçıkarın cevizleri
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuh gelirken kuzu pirzola ve karpuz getırdıydım gitti mi CalciferrAhahhaha suan uykuya dalmıştırçıkarın cevizleri
![]()
Tamam biliom ben bu konuyu hattaAttım yukarda kaldı
Hahahahahahahaha oku bence ufkun genişlesino konu icin bana yalan diyin ne olur 2 . sayfasindan sonrasini okumadim parlak zekam ziyan olmasin diye![]()
diyorsun peki madem hatirina 2 sayfa daha okucamHahahahahahahaha oku bence ufkun genişlesin![]()
Hahahahahaha baktın dayanamıyorsun kosa kosa yanıma gel, kolonya dokup senı kendine getireyimdiyorsun peki madem hatirina 2 sayfa daha okucam![]()
Ahahbaha bayıldı sanırsam gelemedi burayaHahahahahaha baktın dayanamıyorsun kosa kosa yanıma gel, kolonya dokup senı kendine getireyim![]()
Hahahahaha kesin yorum yazıyordur.Ahahbaha bayıldı sanırsam gelemedi buraya![]()
Valla mangaldalar suan alevKızlar kuzuları yemeyin çok tatlılar![]()
Hahahahahahahabiri game of tayts yazmis![]()
![]()
![]()
ayrildim ortadan ikiye
![]()
![]()
İçinizde meelesinlerValla mangaldalar suan alevpişince indircez mideye sen gozlerını kapar karpuz yersin olmaz mı Hahahahaha
![]()
Yok valla evde olanı ikram edeyim dedim evde karpuz var.İçinizde meelesinler
Karpuz da hiç sevmem kavun yok muydu![]()
biri game of tayts yazmis![]()
![]()
![]()
ayrildim ortadan ikiye
![]()
![]()
Ya evde olanı ikram edeyim de huzunlendım alev. Gecen sene pandemı yokken, balkonda arkadaslarımla karpuz yiyip ne gıybetler dondururduk.İçinizde meelesinler
Karpuz da hiç sevmem kavun yok muydu![]()
Karpuz midemi ağrıtıyor benim çok saçma dimiYok valla evde olanı ikram edeyim dedim evde karpuz var.
![]()
Karpuz peynir rakıyı da severim.Karpuz midemi ağrıtıyor benim çok saçma dimi![]()
Gerçi tüm meyveler beni rahatsız ediyor meyve asidini sevmiyor midem sanırım![]()
Kavun da peynir ve rakı olmadan gitmiyor
zaten![]()