• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sen hala cingöz recai de😂
Insanlar alikken alip cingöz recai olarak piyasaya sürüyorlar böylece katma değer üretiyorlarsgshahaha
Sabir yok anacim bende😂Alik olmasin acsin gozunu çarmayayim agzinin ustune😁
Sonra kocami buralarda fake hesap acip karim bana siddet uyguladi konularinda gorursunuz maazallah😂

İki mekikten sonrasını cekenler eqlesın😂
Ben bel ve gobekten kılo almam çocuk gibi üstüm ama aldım mı kalça bacak alıyır gelsin selülitler😭😭😭😭 yuvarlak hatlı ama bır kere yurtta bır sey gıymıştım arkadaşım fızığın guzel demıştı diğer oda da kalan kız kalçan büyükmüş diyince bir morelim bozuldu o bozuluş yemeden içmeden kesildim düzleşmişti şimdi yine aynı😭😭😭😭

Ben bel ve gobekten kılo almam çocuk gibi üstüm ama aldım mı kalça bacak alıyır gelsin selülitler😭😭😭😭 yuvarlak hatlı ama bır kere yurtta bır sey gıymıştım arkadaşım fızığın guzel demıştı diğer oda da kalan kız kalçan büyükmüş diyince bir morelim bozuldu o bozuluş yemeden içmeden kesildim düzleşmişti şimdi yine aynı😭😭😭😭
Simdi moda o kalça millet para verip yaptiriyor😂

bende direkt hamiş görüntüsü oluyor.

Bende gobek var, yok dıyor herkes ama bana gore var. Ve en fazla iki mekik cekebılıyorum. Uc hıc beceremedım😂😂 sımdı bende diyetteyım bakalım sonu ne olacak

Back
X