• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hahahha. Birgün herkese Herşeye kızdım evlendim. 😀Yani tekte yalnız kalabiliyordm ne gerek vardı. Yalnızmısın yada 2 yalnızın sonucumusun sende?
Yok o mutlu cokta yahusuhlu kocasi var 🤣🤣 simdi kendiside anlatir tabi ben ozet geceyim dedim :KK53:

Hahahha. Birgün herkese Herşeye kızdım evlendim. 😀Yani tekte yalnız kalabiliyordm ne gerek vardı. Yalnızmısın yada 2 yalnızın sonucumusun sende?
Evliyim ben de. Halimden ilginç bir şekilde memnunum. 🤣

Daha çok ağzımı bozdurur gibi geliyor, kızı bırakıp 1ogretmen 1ogretmen le çıkmış, sonra tekrar kıza dönmüş. O kız evlenir, yetmez 2 de çocuk yapar.
Öyle olmadı kanka kızla konuşuyorlarmış ama haberim yoktu kizi cepte tutuyormuş anlayacağın. Öğrenince cingar çıkardım ama kiz yazıyor dedi. Ne kadar doğru bilemeyeceğim. Hatta kızı abine söylerim beni rahat bırak diye tehdit etmişti.

Daha çok ağzımı bozdurur gibi geliyor, kızı bırakıp 1ogretmen 1ogretmen le çıkmış, sonra tekrar kıza dönmüş. O kız evlenir, yetmez 2 de çocuk yapar.
Her katil olay mahaline döner diyorum. 😀😀 Haha anlamadım konuyu ama git gel yapan bir başrol var sanrm. Ayrıca nasıl mutluysan sen Katipyarisi mutlu son yazdın 2 çocuk felan.

Yorum yapamıyorum üzülüyorum:KK61:
Bu konu

Guzel sorular geliyor valla evet Katibin Ruhu Katibin Ruhu hep sen sordun cevabı merak ediyorum bende :dondurma:
Evlendikten 1 yıl sonra atandım paramı gönlümce ezemedim 🤣 Evlenir evlenmez çocuk yaptık🤣 Maddi sıkıntı çektik çok, yeni yeni g.tümüz doğruluyor. 😬 Ama huzurluyum yav, o kadar değerliyim ki. Öyle böyle değil.

Her katil olay mahaline döner diyorum. 😀😀 Haha anlamadım konuyu ama git gel yapan bir başrol var sanrm. Ayrıca nasıl mutluysan sen Katipyarisi mutlu son yazdın 2 çocuk felan.
Katibimin analiz dosyasi var boyle olaylarda çıkarım yapabilir :dondurma:

Öyle olmadı kanka kızla konuşuyorlarmış ama haberim yoktu kizi cepte tutuyormuş anlayacağın. Öğrenince cingar çıkardım ama kiz yazıyor dedi. Ne kadar doğru bilemeyeceğim. Hatta kızı abine söylerim beni rahat bırak diye tehdit etmişti.
Seni biliyor mu kız?

Back
X