- 19 Mayıs 2020
- 48.831
- 219.892
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #14.141
Şu virüs bi bitse artık yav, aylardır massaka gibi geziyoz.duzelmese de boşver maskeliyiz hep zaten
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu virüs bi bitse artık yav, aylardır massaka gibi geziyoz.duzelmese de boşver maskeliyiz hep zaten
![]()
Aşık olmuşturHaha cnm ya.çok merak ettiğim bişey var o zaman o cvplar geç kalamzsa tabibir insan 2.defa niye evlenir?
Bak guzel olurmus 100 lira daha yolla birazda kendine mama alirsin derdinBen olsam 200 de fazla yollardım sadakam olsun der dha kötü olmasını sağlardım.
İlkine mi 2.sine mi? İkisine de miAşık olmuştur![]()
Ahahha ciddmisin neyseki hep maskelisin evde de idare etceksin artık![]()
Ahahahahhaduzelmese de boşver maskeliyiz hep zaten
![]()
İkisine deİlkine mi 2.sine mi? İkisine de mi![]()
Toksik ilişki muhabbeti var mı?Yok mu?Kocişko muhabbeti yok dediler geldik![]()
![]()
![]()
![]()
Toksik ilişki muhabbeti var mı?
Biten bişey için evlenilmemeli bence.İkisine deAşksız evlenilmezz
![]()
Bitirenler utansınnnBiten bişey için evlenilmemeli bence.![]()
Virüs çıkan öğretmenler olmuş. Karantinaya alınan okul varmış. Allah sonumuzu hayır etsinAhahahahhatek tesellim o zaten ama bu maske cok basimi agritiyor
![]()
Şşş oyle saniyorYok mu?

Olmamasi mumkun degil ki zaten. Hatta mersinde bir okulda cikmis sanirim. Benim calistigim okulun oldugu mahallede cok fazla vaka varmis. Olen de olmus. Vallahi tirsiyorum yaVirüs çıkan öğretmenler olmuş. Karantinaya alınan okul varmış. Allah sonumuzu hayır etsin
Kimseye yakın oturma. Ben iki maske üst üste takıyorum maskeler kağıt gibi ya.Olmamasi mumkun degil ki zaten. Hatta mersinde bir okulda cikmis sanirim. Benim calistigim okulun oldugu mahallede cok fazla vaka varmis. Olen de olmus. Vallahi tirsiyorum ya![]()

Benimde yakasım gldi ama koca gözümün içine bakıyorBitirenler utansınnnSigara içsem tam yakmalık an oldu
![]()
Hayr hayr topikte sigara icilmiyorBenimde yakasım gldi ama koca gözümün içine bakıyor![]()
Seni üzen de ne bileyim yani .İkisine deAşksız evlenilmezz
![]()
Hahahnickimi feriha koydum genelde kocisko evlilik konularinda topige aniden gelir selam verir ve
emojisiyle topigi terkeder
oblomov21
![]()