Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Selam kizlar ve teşekkürler C Calcifer çok sacma sapan banım hakkmda yapilan yorumlara cevap verdigin icin
En son satmıştı seni C Calcifer
Ben kulağını çektikten sonra bak nasıl da savunmaya başlamış
Ahhh bu mütevazi kişiliğim olmasa yine herşeyin benim sayemde yoluna girdiğini söylerdim. Ben ben ben ben

Lexacım sasrttın beni yorumlarinla halbuki senide mucadeleci olarak düsünuyodum son msajlarmdan ne icin gittigimi gormedin mi yoksa değinmek mi istemedin... cinsdllikten gitmis falan biraz ayıp kacti yangnı beni seni calciyi varoş güruhu olarak tanımlayan bize takan birisi vardı onunla uğrasıyordum...

Ahahahhaa neeeeee varoş güruhu mu
Kimmiş o elit hanım benim neden haberim yok yav... Özelden yaz bakim

+18 e iyi dadandı bu da he
Katip bu dadandı cumlenide yakıstramdım ne zaman seks gurulugu yaptgimi gördünüz onu yapan burada bir kisi var ama o ben degilim o konu aktfken onlinedin nasil denk gelmedin sasrdm azcık mesajları okuma zahmetine girseydin burada onca sohbetimiz olmus seninle bize takmıs biri var ve ben bunu kabullenip susamazdm regen cinsellikten gitmis dadandi falan yakışmadı

Cinsellikten gitsen ne olacak ki regen

Kızma yavrum, kötülüğün demedim yav. Hayır ordan gitsen ne olacak, şurda biz bizeyiz. Kim takmış kız, kulağıma söyle. Bana takan kişi olamaz bu değil mi?

Böyle diyince aklıma bir kaç kişi geldi ana onlardan biri değilse diye isim telaffuz etmek istemiyğruuuuim. Acaba kim ifşacı?
İfşacı değil de, kötü yorumlara sinirlenip kötü yorum yazanlara ayrı konu açan biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…