- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.901
En son satmıştı seni C Calcifer
İzmir bomba?O da gelecek hem de bomba gibi
Lexacım sasrttın beni yorumlarinla halbuki senide mucadeleci olarak düsünuyodum son msajlarmdan ne icin gittigimi gormedin mi yoksa değinmek mi istemedin... cinsdllikten gitmis falan biraz ayıp kacti yangnı beni seni calciyi varoş güruhu olarak tanımlayan bize takan birisi vardı onunla uğrasıyordum...
Ahahahhaa neeeeee varoş güruhu muLexacım sasrttın beni yorumlarinla halbuki senide mucadeleci olarak düsünuyodum son msajlarmdan ne icin gittigimi gormedin mi yoksa değinmek mi istemedin... cinsdllikten gitmis falan biraz ayıp kacti yangnı beni seni calciyi varoş güruhu olarak tanımlayan bize takan birisi vardı onunla uğrasıyordum...
Katip bu dadandı cumlenide yakıstramdım ne zaman seks gurulugu yaptgimi gördünüz onu yapan burada bir kisi var ama o ben degilim o konu aktfken onlinedin nasil denk gelmedin sasrdm azcık mesajları okuma zahmetine girseydin burada onca sohbetimiz olmus seninle bize takmıs biri var ve ben bunu kabullenip susamazdm regen cinsellikten gitmis dadandi falan yakışmadı+18 e iyi dadandı bu da he
Ya neler olmuş yineHoşgeldin canım
Nooooo no no
Banlandı konu da silindiBöyle diyince aklıma bir kaç kişi geldi ana onlardan biri değilse diye isim telaffuz etmek istemiyğruuuuim. Acaba kim ifşacı?
Cinsellikten gitsen ne olacak ki regenKatip bu dadandı cumlenide yakıstramdım ne zaman seks gurulugu yaptgimi gördünüz onu yapan burada bir kisi var ama o ben degilim o konu aktfken onlinedin nasil denk gelmedin sasrdm azcık mesajları okuma zahmetine girseydin burada onca sohbetimiz olmus seninle bize takmıs biri var ve ben bunu kabullenip susamazdm regen cinsellikten gitmis dadandi falan yakışmadı
Asla sorun olmayacak tabiki yazdım ve gittim olacak... ama o yuzden gitmemis olmam sorunduCinsellikten gitsen ne olacak ki regen
Takılma yav ondan bundan gitmişsin şakalaşıyorlar işteAsla sorun olmayacak tabiki yazdım ve gittim olacak... ama o yuzden gitmemis olmam sorundu
yalnız mısın, tum yakısıklılar baskaları tarafından kapılmış, herkes cift sen tek mısın!?
Gel ozaman dök içini
Kızma yavrum, kötülüğün demedim yav.Katip bu dadandı cumlenide yakıstramdım ne zaman seks gurulugu yaptgimi gördünüz onu yapan burada bir kisi var ama o ben degilim o konu aktfken onlinedin nasil denk gelmedin sasrdm azcık mesajları okuma zahmetine girseydin burada onca sohbetimiz olmus seninle bize takmıs biri var ve ben bunu kabullenip susamazdm regen cinsellikten gitmis dadandi falan yakışmadı
İfşacı değil de, kötü yorumlara sinirlenip kötü yorum yazanlara ayrı konu açan biri.Böyle diyince aklıma bir kaç kişi geldi ana onlardan biri değilse diye isim telaffuz etmek istemiyğruuuuim. Acaba kim ifşacı?
İşte ifşacıİfşacı değil de, kötü yorumlara sinirlenip kötü yorum yazanlara ayrı konu açan biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?