- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #15.921
Ne alaka kız, ben hiç konu açmadım.İşte ifşacı
Sen değil ne seni ekran görüntüsü atan ifşacıNe alaka kız, ben hiç konu açmadım.
Herkesi çekmiş.Sen değil ne seni ekran görüntüsü atan ifşacı
Ama başrolü sana vermişHerkesi çekmiş.
Ahahhaha efsaneydi ama o konu yaaAma başrolü sana vermiş
Iyilesmedin mi alevim ya gecmis olsun... demd oyle yas 32 ne var daha genciz güzeliz ne dağılması bakDeğildim canım yaBirkaç gündür ciddi sancım vardı sol kasıkta bu sefer de kasık fıtığından şüphelendi doktor genel cerrahiye yönlendirdi Yaş 32 dağılıyorum
İfşacı değil de, kötü yorumlara sinirlenip kötü yorum yazanlara ayrı konu açan biri.
Konuya hırslanıp konu açıp ordan tekrar hırslanıp konu açan matruşkalar vardı ama kimdi neydi unuttum gitti gittiği yerde kalsın.İşte ifşacı
Altı üstü forum yahu. Madem olumsuz yorum istemiyorsun, anlatma hayatını kardeşim, de mi?Konuya hırslanıp konu açıp ordan tekrar hırslanıp konu açan matruşkalar vardı ama kimdi neydi unuttum gitti gittiği yerde kalsın.
Hayatı bu kadar ciddiye alırsa çok üzülür kendisi, sanki entrikalarla sultan Süleyman’ı düşürecek ağına.
kardeş kardeş ‘söhpet’ edip şen şakrak gün geçirelim
Gelin sarılalım
Ya şunu yalayıp durma yaNeyse burada fazla konusmayalimee neler yaptiniz bakayim ben mapustaken
Çok ciddiye alıyorlar çoookkkKonuya hırslanıp konu açıp ordan tekrar hırslanıp konu açan matruşkalar vardı ama kimdi neydi unuttum gitti gittiği yerde kalsın.
Hayatı bu kadar ciddiye alırsa çok üzülür kendisi, sanki entrikalarla sultan Süleyman’ı düşürecek ağına.
kardeş kardeş ‘söhpet’ edip şen şakrak gün geçirelim
Gelin sarılalım
Pembiş pembiş bide çilekli galibaCanın mı çekti
Eki Görüntüle 2689220
Aşerdin miPembiş pembiş bide çilekli galiba
Al bize teyzesiAşerdin mi
Alırım ama sana değil yiğenimeAl bize teyzesiama bunun için atanmanı bekleyemeyiz hemen al
Banlanmaya çeyrek kala ne minnoş oldun sen böyleAlırım ama sana değil yiğenime
Bakarsın gitmeyız adghjkk neyse bı saate gıderız kankıBanlanmaya çeyrek kala ne minnoş oldun sen böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?