- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.241
Aşkım ne zaman istersen bu döviz kuruna rağmen biletlerimiz hazır biliyorsun. İkimizden çocuk olmaz ama müko bir çift oluruz buna inancım tam ahahajjajaaBunca olayın ortasında hala yalnız olmak beni Bı Kucuk yıktı ama toparlayabilirim
Olabilir çünkü onun çook yakuşuklu kocası var
Aynen hahahaha bir geldik topige lexa cift geri kalan herkes tek
He valla sürekli olur olmadık banlandığım için bekarlık davama olan motivasyonumu düşürdü namıssızlar...Banlanıp banlanıp gittiniz ondan
Hahahahahahahahahaha call me, sesli guldurdunAşkım ne zaman istersen bu döviz kuruna rağmen biletlerimiz hazır biliyorsun. İkimizden çocuk olmaz ama müko bir çift oluruz buna inancım tam ahahajjajaa
call me
Ahahah iyi seylere vesile olmus banımızBanlanıp banlanıp gittiniz ondan
Ahaa itiraf ettiHe valla sürekli olur olmadık banlandığım için bekarlık davama olan motivasyonumu düşürdü namıssızlar...
On gun ban yedım hersey degısmıs. Hayatım harıc.Aynen hahahaha bir geldik topige lexa cift geri kalan herkes tek
Bak lexaya en son banında bos durmamıs bizde diyoruz lexa kizdı ondan gelmiyor megersee flörtteymisOn gun ban yedım hersey degısmıs. Hayatım harıc.
Son banlanışında sebep belirtilmiş miydi? Biz de sebep yoktuda neden banlandım bilmiyorum yani peki ya siz?On gun ban yedım hersey degısmıs. Hayatım harıc.
Lan durun daha bişey yok ortada hemen evlendirdiniz beni... Ne meraklıymışsınız arkadaş beni vermeyeBak lexaya en son banında bos durmamıs bizde diyoruz lexa kizdı ondan gelmiyor megersee flörtteymisbir sonrski banda bekliyorum senden aynisini
Hayır lexacım, yoktu bende de.Son banlanışında sebep belirtilmiş miydi? Biz de sebep yoktuda neden banlandım bilmiyorum yani peki ya siz?
Hırs yaptım goreceksin....Bak lexaya en son banında bos durmamıs bizde diyoruz lexa kizdı ondan gelmiyor megersee flörtteymisbir sonrski banda bekliyorum senden aynisini
Benim son banda sebep vardı ki zaten biliyodum... ama ondan onceknde yoktuSon banlanışında sebep belirtilmiş miydi? Biz de sebep yoktuda neden banlandım bilmiyorum yani peki ya siz?
Call meHırs yaptım goreceksin....
Eee sen onu ban evi naz evi diye degistirimce şey ettik bizLan durun daha bişey yok ortada hemen evlendirdiniz beni... Ne meraklıymışsınız arkadaş beni vermeyekız evi naz evi olucak bi de püüüüü
Hiç yemedin miHer halde içinizde banı deneyimlemeyen bir ben varım
Nasil bisi merak ediyor musunHer halde içinizde banı deneyimlemeyen bir ben varım
Ortamlarda İngilizce bildiğimi göstermeye çalışırkenCall meI am waiting for you
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?