- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.281
Ben de yimedim.Her halde içinizde banı deneyimlemeyen bir ben varım
Bu hatun evliler boşansın diye uğraşırken kendine manita mı yapmış gizli gizliDıyıp hala buyuk konusman?Neyse dugunune geliriz ya lexa cok rahat konusuyordun deriz
Gelinin kız kardeşi olarak yerine, görümce olmayı tercih etmeni takdir ediyorumOldu bu iss hemen görümce topuzu sac modellerine bakayım
Bu sanırım manita yapınca bilerek banlanıp gitti. o ara yapmış sanırım
Biri Alev'i evlendirsinOlabilir çünkü onun çook yakuşuklu kocası varözendirmiştir
Bir kere banlanınıca daha duramıyorsun sürekli banlanasın geliyorEvet anlatsana bi
Vay arkadaş ban yemeye ne kadar meraklısın. Sanki ban yesen bir hafta kacaksın. Hepi topu bir günBen de yimedim.
Yedikçe uzuyormuş.Vay arkadaş ban yemeye ne kadar meraklısın. Sanki ban yesen bir hafta kacaksın. Hepi topu bir gün
o zaman atraksiyonlu konularda geyik yap yersin. +18 gitYedikçe uzuyormuş.
Hahahahhaha tabiki çok guzel görümce olur benden lexa yaGelinin kız kardeşi olarak yerine, görümce olmayı tercih etmeni takdir ediyorum
AhahhahahaYedikçe uzuyormuş.
Görümcelik yap lexa ya her bekar günü için cehennem ol yağ üstüneHahahahhaha tabiki çok guzel görümce olur benden lexa ya
+18 var , +18 var ama.Ahahhahaha
bir bilmecem var çocuklar...
acaba nedir nedir?
bdv de +18 de yenir...
tamam simdi buldum...
Hemen onun adı gelir
BAN BAN BAN !
Artık hangisini secerlerse+18 var , +18 var ama.
Ya aslında bdv de çok güzel konu vardı, uyuyakalmışım. Fena geyik dönmüş, mune gelmiş herkesi süpürmüşAhahhahaha
bir bilmecem var çocuklar...
acaba nedir nedir?
bdv de +18 de yenir...
tamam simdi buldum...
Hemen onun adı gelir
BAN BAN BAN !
Yapcammm tabii buraya konu acacak raddeye getircemGörümcelik yap lexa ya her bekar günü için cehennem ol yağ üstüne
Keşke kaynım olaydı.Görümcelik yap lexa ya her bekar günü için cehennem ol yağ üstüne
Tüh yine kacırdın bak sen calciye telefonunu ver sana haber versin geyikli konu icinYa aslında bdv de çok güzel konu vardı, uyuyakalmışım. Fena geyik dönmüş, mune gelmiş herkesi süpürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?