• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hahahhahaha

Evli cocuklu kadin olmasan az anlat senden de ögrenelim biseyler derdim de simdi bosver 😬😬😬

Ben adama yazdim
Ertesi gun bi isim icin isvicreye gittim. Is bitince biraz kalicaktim. Dayanamadim geldim hahahhaha
Ben gelmesem adam gelecekti 🤣😜
Ben kampa giderken otobüste tanıştım. Hoşuma gitti. Çok iyi çadır kurarım ateş yakarım ama buna dedim ki ben kuramıyorum gel yardım et. 45 dakika uğraştı kurdu. Ben kendim 20 dakikada kurarım oysa. Sonra gece millet çadırına çekildi. Ben yalandan bunun çadırına gittim yok böcek var korkuyorum çok ses var korkuyorum bilmem ne diye kendi çadırıma getirdim. Kahraman olacak ya geldi. Biraz oturduk konuştuk. Bir köpek çadırın dışından havlamaya başladı. Baktım rengi atmış bunun. Dur hiç ellemeyelim kendi kendine gider kendimizi yormayalım diyor ama ödü kopuyor. Çıktım köpeği kovaladım. Çadıra girerken çadırın içinde bir böcek gördüm. Tuttum onu da dışarı attım. Elimi kolumu sallaya sallaya çadıra girerken göz göze geldik. Damn it! Foyam ortaya çıkmıştı. Sonra oldukça harekete bir gece geçirdik😏 Eylül'de ilk çocuğumuz doğacak🤣

Ben kampa giderken otobüste tanıştım. Hoşuma gitti. Çok iyi çadır kurarım ateş yakarım ama buna dedim ki ben kuramıyorum gel yardım et. 45 dakika uğraştı kurdu. Ben kendim 20 dakikada kurarım oysa. Sonra gece millet çadırına çekildi. Ben yalandan bunun çadırına gittim yok böcek var korkuyorum çok ses var korkuyorum bilmem ne diye kendi çadırıma getirdim. Kahraman olacak ya geldi. Biraz oturduk konuştuk. Bir köpek çadırın dışından havlamaya başladı. Baktım rengi atmış bunun. Dur hiç ellemeyelim kendi kendine gider kendimizi yormayalım diyor ama ödü kopuyor. Çıktım köpeği kovaladım. Çadıra girerken çadırın içinde bir böcek gördüm. Tuttum onu da dışarı attım. Elimi kolumu sallaya sallaya çadıra girerken göz göze geldik. Damn it! Foyam ortaya çıkmıştı. Sonra oldukça harekete bir gece geçirdik😏 Eylül'de ilk çocuğumuz doğacak🤣
Sonunda oldukca hareketli gece geçirmene sevındımsjsjsjsksks

Ne kadar surede oldu bunlarrr ❤❤

Ya hahahaha

Ogretecek bisiy yok kuzum
Bu adam turkiyede belli bi bransta en taninmis kisi. Ben de biraz sapyoseksuelim.
Adam cirkin degil ama yakisikli da degil. Yasi da benden biraz fazla.
O yüzden biraz sansim yuksekti hahahhaa adami yaktim kactim.
Bence ben de sapyoseksüelim.

Kızlar iskolik adam almayin

Biz sevgilimle suan cok hos bir yerdeyiz haftasonu icin kactik.
Ama adam online egitimden kafasini kaldiramiyor hahahaha 🤣🤣

Ama benim gibi adamin basarisindan etkilenip adama yürüyüp sonra bu adam calisiyor da demeyin 🤣🤣
İkizler burcu olduğum için tam benlik hareket kdfjjdjs

Back
X