- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.142
- 228
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #19.441
Bır arkadasım var detay verip vaktinizi calmak istemiyorum 20 senelik arkadasım dostum hatta bana gore.
Liseden beri arkadasız yanı.
Neyse bosandı arkadasım bir de kızı var Kucuk, zorluk yasadı o donem. Hep yanında oldum her konuda, her anlamda.
Sonra ise falan basladı, genc bır sevgili buldu yakısıklı bir cocuk.
Ve benı arayıp sormayı kesti, sonra bende kendimi geri cektim.. Uc sene falan konusmadık. Ne zaman ki cocukla ayrıldı yeniden bir bahane ile biz gorusme ye basladık. Kendısını sevdıgım ıcın de kaldığımız yerden devam ettik Ona haksızlık ettıgını dusunsem de kinim olmadı hıc.
Simdı gecenlerde ben bunu aradım, spordan cıktım(evınde yapıyor youtube bakıp) dus alıp doneyım mı sana dedı, ok dedım. Donmedi.Bende asla yazıp aramadım Ustunden uc gun gectı benı aradı, senı de arayamadım falan dedi No problem dedım. Unuttu sanmıstır gayette hatırlıyormus. Ha bu arada evde, calısmıyor.
Neyse bugun de ben arayım dedım, kızı rahatsızdı onu sorayım dedim aradım acmadı.gun ortalarında bazen uyur uyuyor gene heralde dedım kapadım.
Ondk sonra story atmıştım ınstaya, onu gordu.
O an aradım duymadı ok, e elinde telf gormedı de mı?
Belkı buna mı takıyosun diyeceksiniz ama deger verdıgım insanların bu tip davranışlarına malesef takıyorum cunku ben soz verirsem tutarım. Onca yogun olurdum ne zaman arasa acar bı de saatlerce dinlerim ısım var kapa demem. Mutsuz ya o. O an Hersey den onemlı olur benım ıcın.
Su saatten sonra ben degısmem.
Boyle geldım boyle de gıderım.
Siz olsanız bu durumu es gecer mıydınız yoksa hosunuza gitmez mıydı sizinde? Kesinlik aramam sormam onu da dıyım, ara sor diyeceksenız.
Eskıden yapardım bu arama sorma Isını, artık o kadar yoruldum ki ıcım ıcımı de yese bunu neden dedın /yaptın muhbbetıne girmiyorum kimse ile. Hatasını kabul eden henuz gormedım cunku.
Simdı sızı dinliyorum![]()
Haketmeyen birine o kadar fazla anlayış göstermişsin ki çoktan silmen gerekirdi. O üç yıl mevzusuna hiç değinmiyorum bile