- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
Ah Bihter gecen gun ölüm yıl donumuydu.. Evde olsam lokma dokerdım....Beni beni bihterinii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah Bihter gecen gun ölüm yıl donumuydu.. Evde olsam lokma dokerdım....Beni beni bihterinii
Siz olmazsaniz netten beylere yurumeyi dusunuyorumÖzlemeyecek miyiz birbirimizi, buruk kırgın mutsuz olmayacak mıyız.......![]()
Girl power skskdkBiraz realizm bolca fettanlik olacak o iş![]()
Nerde yuruyeceksın, melo gıbı tehlıkelı sularda yurume sakın... Yanında olmayacağız, unutmaSiz olmazsaniz netten beylere yurumeyi dusunuyorumHello beybi sen sever geyik diye gircem konuya
![]()
Şimdi hepiniz mi banlanacaksınız.. Bu gece hazır gerçeklerle yüzleşmişken şimdi tek başıma ne yapacağım bu başlıkta ben? Özlenirsiniz sonra..Özlemeyecek miyiz birbirimizi, buruk kırgın mutsuz olmayacak mıyız.......![]()
Enem yok tinderdan uzak duracak kadar çakalimNerde yuruyeceksın, melo gıbı tehlıkelı sularda yurume sakın... Yanında olmayacağız, unutma![]()
Yok yaa banlanmayiz belki bdvde azicik geyik yaptik ama hakliydikŞimdi hepiniz mi banlanacaksınız.. Bu gece hazır gerçeklerle yüzleşmişken şimdi tek başıma ne yapacağım bu başlıkta ben? Özlenirsiniz sonra..
Entry, pp uyumu diye buna denir.Power pufgirlsüm benimGirl power skskdk
Seninki haşin duruyor. Tam konuya uygun skskd kendimi grubun fasulye üyesi gibi hissettim dkdkdEntry, pp uyumu diye buna denir.Power pufgirlsüm benim
Hshaha evet pek bir haşinimdirSeninki haşin duruyor. Tam konuya uygun skskd kendimi grubun fasulye üyesi gibi hissettim dkdkd
Valla tatlım sen bilirsin, biz olmazsak tek kalmaya mahkumsunuz, şurda iki taktik vercez ama yani daraltirsaniz bilemiyorum (Hayattaki en büyük başarım evlenmis olmam da cinim)Konuya giren evli ve başı bağlı hanımlar lütfen Kocalarınızı girişteki vestiyere asıp içeri girinizzira içerisi kadınlar matinesi gibi kan çıkar sonra
İşte kuzu kuzu geldim dilediğince kapandım dizlerineHshaha evet pek bir haşinimdir![]()
Valla tatlım sen bilirsin, biz olmazsak tek kalmaya mahkumsunuz, şurda iki taktik vercez ama yani daraltirsaniz bilemiyorum (Hayattaki en büyük başarım evlenmis olmam da cinim)![]()
Yatmadan son kez bdvdeki evlenemedimcilere bakmazsam uyuyamamHerkes yatma moduna girmiş hadi bizde yatalım![]()
Evlenecemm, evlenecem, evlenecem, vermezlerse kaçacam vermezlerse kaçacammYatmadan son kez bdvdeki evlenemedimcilere bakmazsam uyuyamam![]()
Şey kurunun yanında yaş da yandı olayına dönmesin. O taktikler nelerdi? (Kendim için değil de bir arkadaş için soruyorum)Valla tatlım sen bilirsin, biz olmazsak tek kalmaya mahkumsunuz, şurda iki taktik vercez ama yani daraltirsaniz bilemiyorum (Hayattaki en büyük başarım evlenmis olmam da cinim)![]()
Hahaha benimde kuzen için lazım hehe hatta şuan kendisi yazıyor. Valla bak kuzenim yazmışŞey kurunun yanında yaş da yandı olayına dönmesin. O taktikler nelerdi? (Kendim için değil de bir arkadaş için soruyorum)![]()