Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

K Keyiflipandaaa kıdemlı bekarlar kervanındasın zaten suan, ben seni oyle kabul ediyorum ortada 'adam' yok.
Sefan olsun hahahahahahaha
Ya dizi açtım güya izleyecem,ama burdan kopamiyorummmm iyi ki boşadık adamları, ohhh sefamiz olsun ,şimdi olsaydı sayfaya giriyorum diye de dalga geçerdi,köşe yastığı puhahhshs 😂😂😂😂

Ya dizi açtım güya izleyecem,ama burdan kopamiyorummmm iyi ki boşadık adamları, ohhh sefamiz olsun ,şimdi olsaydı sayfaya giriyorum diye de dalga geçerdi,köşe yastığı puhahhshs 😂😂😂😂
Otursun tipiyle dalga gecsın o ya😂😂
Sonra izlersin ya bırak sımdı diziyi, dıger kızlar nerde acaba. astrojurnal astrojurnal selam verdi yok oldu gene 😂

Evlilerin veya sevgılısı olanların nispet yapması serbest. En yakısıklı yı ben kaptım catlayın demesı de serbest 😂😂😂

yarın beyzademin doğumgünüsü, iflah olmaz bir yengeç burcu. :)
neyse korono morono geçmiş yıllar gibi sürprizli şeyler olmaz, artık bu sene bi eklere mum batırırım adhsjfaskl

Evlilerin veya sevgılısı olanların nispet yapması serbest. En yakısıklı yı ben kaptım catlayın demesı de serbest 😂😂😂
Aslında kilo verse kendine baksa çatlayın derdim ama neysee😂Allahtan çocuklara güzel gen gecişi oldu😂😂ama yine de kk daki gibi yakışıklı kocalardan değildir gerçkten çok merak ediyorum şu yakışıklıları

yarın beyzademin doğumgünüsü, iflah olmaz bir yengeç burcu. :)
neyse korono morono geçmiş yıllar gibi sürprizli şeyler olmaz, artık bu sene bi eklere mum batırırım adhsjfaskl
Of... Yengec erkegı seninkini tenzih ederek soylucem hıc sevmem😥
İyi ki dogmus, nice yıllar senınle birlikte.
Bı dogum gunu cıcegı yollarsın artık, yoksa dert edebilir bunu asfagahaja

Aslında kilo verse kendine baksa çatlayın derdim ama neysee😂Allahtan çocuklara güzel gen gecişi oldu😂😂ama yine de kk daki gibi yakışıklı kocalardan değildir gerçkten çok merak ediyorum şu yakışıklıları
Acıkcası bende ediyorum, neye benziyorlar acaba. Ben hic gormedım yakısıklı erkek 😂

Back
X