Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Doğrudur gerçekten allah sevince hepimize akıl ve fikir ve sakinlik ve g*tü başı dagitmama versin dgajahajajds
Versın yoksa, karsı taraf o kadar sevilmeye alısık olmadıgından cıddı cıddı kendını bısey ve yakısıklı sanıyor.
Sonra sen oluyorsun acıların kadını bergen..
Tanrım kotu kullarını, sen affetsen ben affetmem agahabaahhsshhsshhs

Versın yoksa, karsı taraf o kadar sevilmeye alısık olmadıgından cıddı cıddı kendını bısey ve yakısıklı sanıyor.
Sonra sen oluyorsun acıların kadını bergen..
Tanrım kotu kullarını, sen affetsen ben affetmem agahabaahhsshhsshhs

Poff bergen de o zaman kk olsaydı kesin bdv nin müdavimi olurdu 😑onun hayat hikayesini dinleyince de sinir basmıştı 🤒

İçim açıldı bu tek tabancaların içinde. :KK36:
Kaynanasiz, eltisiz, gorumcesiz , çocuksuz, ilişkisiz kadınların sohbetlerini dinlemek çok keyifli şişmiyorum en azından. :KK36:
Seviyorum kızlar yorumlarınızı. Uzaktan takipçi bir ablayim. Sayfaniz bereketli muhabbetli olsun. :dua: Okuyup da selam vermeden gecmeyim dedim. İyi geceler :KK76::KK76:

İçim açıldı bu tek tabancaların içinde. :KK36:
Kaynanasiz, eltisiz, gorumcesiz , çocuksuz, ilişkisiz kadınların sohbetlerini dinlemek çok keyifli şişmiyorum en azından. :KK36:
Seviyorum kızlar yorumlarınızı. Uzaktan takipçi bir ablayim. Sayfaniz bereketli muhabbetli olsun. :dua: Okuyup da selam vermeden gecmeyim dedim. İyi geceler :KK76::KK76:
Hosgeldin sefa getirdin♥️ uzakta durma senin deneyimlerine de ihtiyacımız olur bızım 🤗🥰

Bakıyorum ya
Onlar da çok fena
Bazılarını cidden 'nasıl yaaa' dıye izliyorum, bazılarını da 'hadı be ordan' diyerek.
Jıgololuk yapan adamı izlemeni tavsiye ederim, gonullu sekılde jıgolo olmus. Dombılınınde tekı.
Anlatıs seklini izlesen, sankı gazozuna ılac atıp kotu yola dusurmusler😂😂😂

Bazılarını cidden 'nasıl yaaa' dıye izliyorum, bazılarını da 'hadı be ordan' diyerek.
Jıgololuk yapan adamı izlemeni tavsiye ederim, gonullu sekılde jıgolo olmus. Dombılınınde tekı.
Anlatıs seklini izlesen, sankı gazozuna ılac atıp kotu yola dusurmusler😂😂😂

Hahajajja bakayim ona da

Back
X