- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
AminnnnDoğrudur gerçekten allah sevince hepimize akıl ve fikir ve sakinlik ve g*tü başı dagitmama versin dgajahajajds

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnnDoğrudur gerçekten allah sevince hepimize akıl ve fikir ve sakinlik ve g*tü başı dagitmama versin dgajahajajds
Black out olmasın oPerde olayı okadar dogru kı..... Bana da ınmıstı hem de guneslık olandan kalın perde![]()
Versın yoksa, karsı taraf o kadar sevilmeye alısık olmadıgından cıddı cıddı kendını bısey ve yakısıklı sanıyor.Doğrudur gerçekten allah sevince hepimize akıl ve fikir ve sakinlik ve g*tü başı dagitmama versin dgajahajajds
Versın yoksa, karsı taraf o kadar sevilmeye alısık olmadıgından cıddı cıddı kendını bısey ve yakısıklı sanıyor.
Sonra sen oluyorsun acıların kadını bergen..
Tanrım kotu kullarını, sen affetsen ben affetmem agahabaahhsshhsshhs
O da sıddet uygulayan kocasını affetmıstıPoff bergen de o zaman kk olsaydı kesin bdv nin müdavimi olurduonun hayat hikayesini dinleyince de sinir basmıştı
![]()
O da sıddet uygulayan kocasını affetmıstı
Yutuptakı videoyu mu dıyosunBi de adamla röportaj yapmışlar bi gevşek gevsek anlatmış
Bu erkekler çok ilgincler ha ayrica incelenmesi lazım dhsjajaja
Yutuptakı videoyu mu dıyosun
Izleyememıstım o videoyu sinirden.Evet salak rahat rahat anlatmış bir de insan 2 gram yalandan da olsa gözünden taş gelir
Brok katarsis x-tra ya bakıyor musun
Hosgeldin sefa getirdinİçim açıldı bu tek tabancaların içinde.
Kaynanasiz, eltisiz, gorumcesiz , çocuksuz, ilişkisiz kadınların sohbetlerini dinlemek çok keyifli şişmiyorum en azından.
Seviyorum kızlar yorumlarınızı. Uzaktan takipçi bir ablayim. Sayfaniz bereketli muhabbetli olsun.Okuyup da selam vermeden gecmeyim dedim. İyi geceler
![]()
Izleyememıstım o videoyu sinirden.
Bazılarını cidden 'nasıl yaaa' dıye izliyorum, bazılarını da 'hadı be ordan' diyerek.Bakıyorum ya
Onlar da çok fena
Aynı hislere sahiptim. Rahatlıgı rahatsız edıcıydıBende baştan sona hiç izleyemedim bi kaç kere denk geldim izledim ama sonuna kadar insan dayanamiyor sinir basıyor adam oyle bi anlatıyor ki sanki askerlik arkadaşını memlekete ugurlamis gibi
Bazılarını cidden 'nasıl yaaa' dıye izliyorum, bazılarını da 'hadı be ordan' diyerek.
Jıgololuk yapan adamı izlemeni tavsiye ederim, gonullu sekılde jıgolo olmus. Dombılınınde tekı.
Anlatıs seklini izlesen, sankı gazozuna ılac atıp kotu yola dusurmusler![]()
ayy erkeklerden hayırfalan gelmez kadınlar muhteşem bir varlık lütfen kızlar bırakın onların canı yansın sap olmak mutlu olmak demek![]()