• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben bu aralar iyi değilim 😅 Mide bulantısı baş dönmesi baş ağrısı derken 18'de falan uyuyorum sabah 4'te ayağa dikiliyorum :KK70: Umarım normal bir insan gibi 23-00 arası yatıp 07-08 gibi kalkacağım günler de gelecek :KK70:

Oyun videoları izliyorum da onlara sardım. Şimdi yayınlayan kişiyi yakaladım, önceki günler kadar kötü olmaz umarım 😂 The Last off Us Part 2 izliyorum :KK53: Playstation ya da düzgün bir bilgisayarım olmadığı için oynayanları izlemekle yetiniyorum artık.
Gece daha aktif oluyor başlık. Gece, teklik çiftlik insanın ruhuna daha bir işliyor. Belki ondandır..

Valla o bu değil de ben ciddi ciddi düşünüyorum, neden kadın egemen bir toplum olamıyoruz.

Mesela her kadının 5 erkeği olsa evinde. İstediğini koca yapsın istediğini işe sürsün.

Şimdiki kocalardan bin kat daha iyi davranır, adaletli ve merhametli olurduk 😆
5 de cok kiz nasil bakacaksin onlara :confused: 3 tane ev beyi olsun biri yemek biri temizlik yapsin biri de cocuk baksin. :KK70:

😆 Bende en az 4. Hepsine de gül gibi bakardım,iyi davranırdım 😆😆
4 süper bence biri çalışsın biri ev işlerine baksın biri bana mütemadiyen masaj yapsın diğeri de koordinasyonu sağlasın sekme olmasın görevlerde. Ben de arada uğrarım yanlarına 🤣🤣 şimdi ben evliyim diye bdv de olsa taşlarlardı beni hayalinde kocanı aldattın boşan derlerdi 😆

Temizlik yemek yaparmış bende ders çalışırmışım elimi sürdürtmezmiş gerekirse de pek yemiyorum bu numaraları 😂😂😂 evlilik biraz korkutucu geliyor nedense
"Gerekirse" kısmı yeterince açıklayıcı bence :KK70: Evlenince "E hani, temizlik yemek sendeydi?" desen "Gerekirse dedim hayatım, şu an gerekmiyor" deme ihtimali yüksek :KK70:

2 arkadaşım tinderdan tanışıp evlendi.
tarihe not düşeyim..
zaten amerikadaki gibi one night standle yürümüyor burda o appler.
çoğu erkek de tanışmak için kullanıyor cidden.
ama bi tanıdık görür eder, o sıkıntı :)

Geriden bir yorum ama yazmadan duramadım :KK70: Şehirden şehire değişiyor mu acaba, benim arkadaşlarım gayet takılmalık kullanıyor tinderı. Hatta bir arkadaşımız oradan zengin, yakışıklı, vizyon sahibi (?) bir koca bulma hayali kuruyor da onunla dalga geçiyoruz. Tanıdıklarım arasında tinderdan sevgililiğe geçen yok, evlenmeyi geçtim :KK70:

Öfff delikanlılık damarım kabardı 😂😂😂
Aslanlarda sürü halinde yaşamıyor mu kız başka yerde söyleme dalga geçmesinler 😂😂😂
Dişi aslanlar sürü halinde yaşıyor ama her sürününün bir tane erkek aslanı var :KK53: Tüm dişiler o tek erkekle çiftleşiyor, yavru erkekler büyüyünce ayrılıp kendilerine başka sürü buluyor ya da babalarını öldürüp sürüyü ele geçiriyor :KK53: pek kadınlar için uygun bir söz değilmiş prensesin sözü :KK70:

4 süper bence biri çalışsın biri ev işlerine baksın biri bana mütemadiyen masaj yapsın diğeri de koordinasyonu sağlasın sekme olmasın görevlerde. Ben de arada uğrarım yanlarına 🤣🤣 şimdi ben evliyim diye bdv de olsa taşlarlardı beni hayalinde kocanı aldattın boşan derlerdi 😆
Böyle düşününce bile de mi aldatmış oluyormuşuz 😆 eee rüyamızda başkasını görünce de oluyor mu?

Ben bu aşırı dürüst insanlar karşısında edepsiz hayallerim ve planlarımla duramam daha fazla 😂

Sadece iş yaptırmaya mı alıyoruz bu kadar adamı :KK8:

Böyle düşününce bile de mi aldatmış oluyormuşuz 😆 eee rüyamızda başkasını görünce de oluyor mu?

Ben bu aşırı dürüst insanlar karşısında edepsiz hayallerim ve planlarımla duramam daha fazla 😂
Aynen düşüncede aldatan. Yarın yatakta da yapar bilirkişiler böyle diyor 🤣 rüya mı diye soruyorsun birde sen ahlaklı olsan elin adamlarını rüyalarına almazdın 🤣🤣 bu Arada ben baya ahlaksızmışım bunu da burda öğrendim 😫

Bazen sırf uğraşmamak için içimden geçeni yazmıyor pas geçiyorum sende öyle yap 😂

Back
X