- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
Feminizm herkes içindir, yani kadin ustulugu, kadincilik, kadin haklari degildir, erkekler icin de en iyisidir, cunku ayni zamanda onlarin haklarini da savunur. Eve ekmek getirmek, poşetlerimi taşımak zorunda degildirler mesela, korumak kollamak zorunda da degiller, taki takmak, dugun yapmak zorunda hic degiller vs. Aslinda ayni şeyleri savunuyoruz, deizm konusunda dahi. Mantik cercevesi her yerde olmalıValla ben gereksiz feminizm yapan tiplerden değilim hatta feminist bile değilimdir.
Bu söylediklerim Erkek/kadın farketmeksizin her iki taraf içinde geçerli.
Mantıklı yaklaşıyorum olaya bana ters geliyor benim düşünceme uymuyor. Ha ilerde belki düşüncelerim değişir o zaman bakarız... Ama düşüncelerim değişse dahi hadi kızım yaşın geçiyor artık bul bir "koca" gir koynuna azcık aşım kaygısız başım de yaşlanıp öl diye imza atmam tüm sülalemde bilir beni
17 yaşlarımdan beri bu düşüncelerimi anneme öyle bir empoze ettim ki Normal geleneksel bir kadındı beni dinleye dinleye kadının kafası açıldı
Geçen gün 50 yıllık müslüman kadını deist yapıyordum hahaja 3 saat din konuştuk uzun uzun anlattım haklısın, mantıklı dedi dedi en sonunda Dinden çıkartıcaksın beni diyip mutfağa gitti![]()