• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Şuan nicklerinizi not aldım. Bir iki hafta içinde hepinizi darlayabilirim :KK53:
Eğlence katarim kocadan ev işinden bahseden bir insan değilim . Bakiyim başka özelliğim iyi kızım işte ya :D

Nemlendirici arıyorum. Hassas bir cilt yapısı var.. O birkaç ürünü de öğrenmek isterim. Güneşi göremediğim için güneş kremine ihtiyacım var mı bilmiyorum :KK70: Ama güneş kremini düzenli kullanmak gerekiyor yani güneşi görenler için :)
Aven in su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum bir de la roche posay ın da su bazlı nemlendiricisini tavsiye ederim ikisinden birini

Hoş geldiniz.. Gelin gelin, çiftler de sayfada dahil. Hatta bazen sayfanın tamamını ele geçiriyorlar.. bknz: öğlen sularında yapılan muhabbetler :confused:
Gece de gelirim ben cilt bakımı falan diyorsunuz aşırı ilgi alanım gözlerim parladı 😄

Aynen zaten kozmetik ve bakımda baya devler
Bu sıralar Kore ürünleri ön planda. Kuzenim Kore'ye tatile gitmişti. O zaman bana 2. Tane maske getirmişti. Çok beğenmiştim ama Türkiye'de yoktu o zamanlar

Avene in termal suyu da cok iyi kuzu. Yazin hele cok ise yariyor. Gun icinde yuzune fislat fislat dur ferahlatiyor. Ben de hassas ciltliyim hemen kizariyorum fislatiyorum iyi geliyor. Spor oncesi sonrasi falan da.
Gün içerisindeki yağlanmaya iyi geliyor mu ?

Benim kankimden öğrendiğim şeyleri yazayım kendisin cildi çok güzeldir tüm ürünleri bilirdi. Onun tavsiyesiyle aven ın jelini köpük temizleyicisini aldım. Nemlendırıcı olarak aven ve la roc posay. Tonık de şa roc posay ın mavı su olan. Bir de makyaj suyu olarak bioderma kullanıyorum bu misel suların dedesi gibi demişti. Termal su da önermişti kullanıyorum. Cildim baya makyajsızda kötü durmuyor düzeldi

Bu sıralar Kore ürünleri ön planda. Kuzenim Kore'ye tatile gitmişti. O zaman bana 2. Tane maske getirmişti. Çok beğenmiştim ama Türkiye'de yoktu o zamanlar
Missha nın bir dönem bb kremini alınca ürünlerinin test ürünlerini göndermişlerdi . Cikdimi bebek gibi yumuşacık yapmıştı💜

Back
X