• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bdv'de ponçik yorumlar yapiyor gidip😅 O hemen ust yorumumda tatli tatli yazmisken ben altta eli belinde yazmisim gibi bir hava 😅
Hata yapmak uzereler diye de mesaji veriyor aafahajaj😀
Bulamadimcilari mi cagirsak konuya lexa azinlik olmak hic hosuma gitmiyor😅
Anneannem derdi ki "İt kıtlığı mı, ak it olmaz kara it olur, bulunmayacak ne var." 😂😂😂

Bdv'de ponçik yorumlar yapiyor gidip😅 O hemen ust yorumumda tatli tatli yazmisken ben altta eli belinde yazmisim gibi bir hava 😅
Hata yapmak uzereler diye de mesaji veriyor aafahajaj😀
Bulamadimcilari mi cagirsak konuya lexa azinlik olmak hic hosuma gitmiyor😅
Yok yok böyle iyi 🤣🤣🤣
Azınlık olunca bekarlığımız kıymete biniyor hehehe

İnce değil kırmızı çizgimizdir dicen :KK53: Hani kırmızı gecelik ya ondan :KK70::KK70:

Hiç kırmızı geceliğim yok ya, siyah varken kırmızı mı giyilirmiş :21:
Baldırları siyah renkle örtmeye çalışıyorsun dimi merak etme erkekler de bizim kadar" bu tarz benim" izlemiştir 🤣🤣🤣🤣
Vatka, rugan, transparan, siyah zayıf gösterir falan herşeye hakimler... Kırmızı al bi tane 🤣🤣

İnce değil kırmızı çizgimizdir dicen :KK53: Hani kırmızı gecelik ya ondan :KK70::KK70:

Hiç kırmızı geceliğim yok ya, siyah varken kırmızı mı giyilirmiş :21:
Aynen. Kırmızı mayokini benzeri derili falan bişey varda, gerisi hep siyah🖤 bayılırımmmm

Baldırları siyah renkle örtmeye çalışıyorsun dimi merak etme erkekler de bizim kadar" bu tarz benim" izlemiştir 🤣🤣🤣🤣
Vatka, rugan, transparan, siyah zayıf gösterir falan herşeye hakimler... Kırmızı al bi tane 🤣🤣
Yok kız benimkinin hiç haberi yok öyle şeylerden :KK70: :KK70: Çok saf bir horoz buldum ben. Eyeliner görse bu yenir mi der :KK70:

Back
X