• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ilk bas ilimli yorum yapip sonra ozune donuyorsun farkettim asfahahaj😅
Oyuzden hep ınsanlar degısır mı diye soranlara, bı sure rol yapıp özlerıne donerler Degısmez kimse dedım hep... Kendimden yola cıkarım bunu derken agagahajsjsbs

Saf sandıklarından kork....
5 yılda sanmak kısmını geçmişizdir herhalde artık :KK70: Geçende telefonunu karıştırdım (hiç de huyum değildir ama :P BDV'de öyle derler ya :D ) Benden gizli bir instagram hesabı daha varmış :KK53: Ne çıktı dersiniz? Tahminleri alayım :KK70:

5 yılda sanmak kısmını geçmişizdir herhalde artık :KK70: Geçende telefonunu karıştırdım (hiç de huyum değildir ama :P BDV'de öyle derler ya :D ) Benden gizli bir instagram hesabı daha varmış :KK53: Ne çıktı dersiniz? Tahminleri alayım :KK70:
Araba galerilerı mi 😂😂

5 yılda sanmak kısmını geçmişizdir herhalde artık :KK70: Geçende telefonunu karıştırdım (hiç de huyum değildir ama :p BDV'de öyle derler ya :KK70: ) Benden gizli bir instagram hesabı daha varmış :KK53: Ne çıktı dersiniz? Tahminleri alayım :KK70:
Hmm erkek arkadaşlarını falan keklemek için açılan bir kız fake hesap falan mı

5 yılda sanmak kısmını geçmişizdir herhalde artık :KK70: Geçende telefonunu karıştırdım (hiç de huyum değildir ama :p BDV'de öyle derler ya :KK70: ) Benden gizli bir instagram hesabı daha varmış :KK53: Ne çıktı dersiniz? Tahminleri alayım :KK70:
yoksa fenomenmiymiş :D

Aaa hiç tahmin edemedim ki neymiş

Hmm erkek arkadaşlarını falan keklemek için açılan bir kız fake hesap falan mı
En çok buna güldüm :KK70: Anime karakterlerini çizdiği onları paylaştığı bir hesapmış kız. Arkadaşlarıma anlatıyorum gizli hesabını buldum X'in deyince, bir şoke oluyorlar. Sonra ne paylaştığını söyleyince seninki çok saf diyolar :KK70:

Ha anime deyince öyle seksi seksi kızlar çizmemiş :KK70:Attack on Titan'daki Reiner'la Eren'in resimlerini falan çizmiş :KK70:

Back
X