• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Valla siz bilirsiniz canlarım...
Ben uyarımı yaptım gerisi sizin bileceğiniz iş 😂
Zaman çabuk geçiyor bak 10 sene önce açılan konular bile duruyor bir 10 sene sonraki konularınızı da görücez inş. Ölmezsek tabii 😂😂
O zaman görecem ben sizi
Bak o konuya ne kadar mantıklı yorum yaptım ama. Çünkü tam aksi eşe sahibim :KK59: Gel everelim seni :D :D

Kocasının gülü 🤣🤣🤣 allah mutlu etsin. Böyle örnekler görünce umutlarım yeşeriyor 🤣🤣
HErhalde o kocayı zor buldum ben. Kafese koyacağım çalmasınlar. Biliyor musun ikimiz de nazar boncuğu takıyoruz. Çünkü çok nazar değiyor bize :D :D

Ben bir salona bir yatağa, evin içinde dolanıyorum :KK53: elimde telefon. Telefonun şarjı bitince tablet. Tabletin şarjı bitince telefon :KK70: :KK70:
Ahahjajaja benim telefon hep şarjda zaten,yakında cam verecek elimde 🤣
Sizde de şey oluyor mu kızlar,gece ve sabahın erken saatlerinde pozitif bir modda olup, gün içinde iyi şeyler olacak hissinin gelmesi ama öğleden sonra yine boş bir gün oluyor hissine tekrar geçme 🤣🤣

Başta soğuk ama girince alışıyorsun gel gel :KK70: :KK70:
Yohh yavv 😂😂 Ben zaten hayata 1-2 yıl geç atıldım üni. dondurma falan Rötarlı işlemlerden geçirdim kendimi... Şimdi anca işte 3 yıl fiili avukatlık yapıp sonra hakim, savcılık sınavına hazırlanma hedefim var. Daha önümde uzun bir yol var yani 😂😂 evlenmeyi kafaya koysam dahi min. 35 yaşında falan evlenirim.
O yüzden bana uzak Allaha yakın olsun 😂😂
Evlenecek arkadaşlara kaynana ve görümceleriyle başarılar.

HErhalde o kocayı zor buldum ben. Kafese koyacağım çalmasınlar. Biliyor musun ikimiz de nazar boncuğu takıyoruz. Çünkü çok nazar değiyor bize :KK70: :KK70:
Nazar boncuğu yetmez bundan lazim😁
Tam o anda da eniste bey gelip "Napiyoytunuz kayıma" demeli😅

Eklentiler

• Screenshot_2020-07-03-19-10-29-1.webp
    Screenshot_2020-07-03-19-10-29-1.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 17
Yohh yavv 😂😂 Ben zaten hayata 1-2 yıl geç atıldım üni. dondurma falan Rötarlı işlemlerden geçirdim kendimi... Şimdi anca işte 3 yıl fiili avukatlık yapıp sonra hakim, savcılık sınavına hazırlanma hedefim var. Daha önümde uzun bir yol var yani 😂😂 evlenmeyi kafaya koysam dahi min. 35 yaşında falan evlenirim.
O yüzden bana uzak Allaha yakın olsun 😂😂
Evlenecek arkadaşlara kaynana ve görümceleriyle başarılar.
Evlen guzuuumm boy boy çocuğun olsun bırak kariyeri. Kocan bakar sana 😄😄
Bu kadar baskı yeter 🤭

Back
X