• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Dün akşam kuzenimin doğum günüymüş. Dayımlar çağırdı. 6 tane bira içtim 😅 Bir de aç karna :KK70: Daha yeni kendime geliyorum midemi mahvetti ama kusamadım da 🤦🏼‍♀️

(Kuzenim teyzemin oğlu 1990 doğumlu, dayım 1980 doğumlu dayımla hep çok içip eğleniriz :KK70: )

Şubattan bu yana ikinciye içtim ben de. Ötekinde de yeni mezun oldum diye 3 bira içmiştim 😂

Dün akşam kuzenimin doğum günüymüş. Dayımlar çağırdı. 6 tane bira içtim 😅 Bir de aç karna :KK70: Daha yeni kendime geliyorum midemi mahvetti ama kusamadım da 🤦🏼‍♀️

(Kuzenim teyzemin oğlu 1990 doğumlu, dayım 1980 doğumlu dayımla hep çok içip eğleniriz :KK70: )

Şubattan bu yana ikinciye içtim ben de. Ötekinde de yeni mezun oldum diye 3 bira içmiştim 😂
Ohh oh keyifler gıcır 😂 başın nasıl şu an ağrıyor derler ertesi günü

Ohh oh keyifler gıcır 😂 başın nasıl şu an ağrıyor derler ertesi günü

O çok olmadı ya, içerken su içtim. Bugün de baya su içtim 😅. Aç karna midemi çok etkiledi maalesef. Daha yeni kendime gelebiliyorum. Baş dönmesi ve absürt rüyalar vardı.

Dayımlarda kaldım, az önce evime geldim. Kedimden azar yedim bir güzel :D :D

O çok olmadı ya, içerken su içtim. Bugün de baya su içtim 😅. Aç karna midemi çok etkiledi maalesef. Daha yeni kendime gelebiliyorum. Baş dönmesi ve absürt rüyalar vardı.

Dayımlarda kaldım, az önce evime geldim. Kedimden azar yedim bir güzel :KK70: :KK70:
Absürt rüyalar erotık rüyalar değildir inşallah 😂😂😂

Absürt rüyalar erotık rüyalar değildir inşallah 😂😂😂
Ahaha hayır ya keşke öyle olsaydı :D Şu an hatırlamıyorum hiç. Ama sanki hayatın sırrını bulmuşum gibi bir şeyler sayıklıyorum. “Bu böyle olursa şu şöyle olur. Şu şöyle olursa o öyle olur.” vs vs bu tarz şeyler sayıklıyorum :D

Ahaha hayır ya keşke öyle olsaydı :KK70: Şu an hatırlamıyorum hiç. Ama sanki hayatın sırrını bulmuşum gibi bir şeyler sayıklıyorum. “Bu böyle olursa şu şöyle olur. Şu şöyle olursa o öyle olur.” vs vs bu tarz şeyler sayıklıyorum :KK70:
Ben hıc hatırlamam gece görüp uyandıysam yazarım hemen telefona😂

elektra elektra kız nickini mi değiştirdin :D Alıntıda farklı beğenide farklı, noluyoruz dedim bir an :D

Bir de dirseklerim acıyor ya. Ne oldu acaba. Sol dirseğimi bir yere çarptığımı hatırlıyorum ama ikisi de acıyor :D

Eklentiler

• 2C6BCB3A-C217-41E3-8AED-94820AD9F53B.webp
    2C6BCB3A-C217-41E3-8AED-94820AD9F53B.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 33
Back
X