• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Haset fesat insanları sevmiyorum, kafasında kırk türlü hesap kitap ile yaklaşanları sevmiyorum. Başkasına kötülük ettiğini gördüğümde insanın, onu da sevmiyorum. Evet, kimse sevmiyor ama ben politik olamıyorum, aşırı reaksiyon gösteriyorum.

Evli miydin sen?
Çocuklu bekar Olan gruptayım :KK70: :KK70: :KK70:

En temizi. Hiç ayrıl barış yapmadan, yüz göz olmadan. ☺
Çocuktan sonra bozuldu ilişkimiz, sonrasında bir çok kez ayrı yaşamaya karar verip sonra yine denemeye çalıştık ama olmadı. En son işte ben ev tuttum artık yeni düzen kurdum. Öyle yani aramız kötü değil

Çocuktan sonra bozuldu ilişkimiz, sonrasında bir çok kez ayrı yaşamaya karar verip sonra yine denemeye çalıştık ama olmadı. En son işte ben ev tuttum artık yeni düzen kurdum. Öyle yani aramız kötü değil
Ben çok şaşırıyorum insan gibi ayrılabilenlere. ☺️ Genelde kavga dövüş ayrılınıyor yurdumda. Maşallah.

Ben çok şaşırıyorum insan gibi ayrılabilenlere. ☺ Genelde kavga dövüş ayrılınıyor yurdumda. Maşallah.
Aynen çocuğu kullanan da çok oluyor. Ben öyle biri değilim, eski eşimde öyle biri değildir. Olmayınca olmuyor, ortada çocuk var etkilensin istemem. Zaten aynı yerde çalışıyoruz 🤣🤣

Aynen çocuğu kullanan da çok oluyor. Ben öyle biri değilim, eski eşimde öyle biri değildir. Olmayınca olmuyor, ortada çocuk var etkilensin istemem. Zaten aynı yerde çalışıyoruz 🤣🤣
Ne iş yapıyonuz özel değilse?

Tam ayrılsakta beraberiz olmuş

Back
X