• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sabaha karşı burada deprem oldu. Merkez üssü evime 10 km mesafede. 4.1 oldu ama çok daha büyük hissettirdi o an. 5 üzeri rahat var dedim ben. Daha büyük depremlerde yalanmaya ya da uyumaya devam eden kedim evin içinde koşuşturdu. Tezgaha çıkıp çıkıp geri atladı. Onu öyle panikli görünce “aha gidiyoruz” dedim 😅.

Gölcük depremi gibi alttan vurdu ve uğultu vardı. Ben odada yatıyordum erkek arkadaşım salondaydı (horluyor diye içeri geçmiştim :D). İlk anı çok kötü salladı sonrası normaldi. Kalktım ayağa onun yanına giderken kediyi öyle görünce bağırarak yanına gitmişim :D Hiç hatırlamıyorum. Sarıldı falan zor sakinleştirdi beni. Ben İstanbul’da daha büyük bir şey oldu da burayı salladı sandım o an korkudan. Artçı vs olmadı ama olacak diye zor uyudum.

Sabaha karşı burada deprem oldu. Merkez üssü evime 10 km mesafede. 4.1 oldu ama çok daha büyük hissettirdi o an. 5 üzeri rahat var dedim ben. Daha büyük depremlerde yalanmaya ya da uyumaya devam eden kedim evin içinde koşuşturdu. Tezgaha çıkıp çıkıp geri atladı. Onu öyle panikli görünce “aha gidiyoruz” dedim 😅.

Gölcük depremi gibi alttan vurdu ve uğultu vardı. Ben odada yatıyordum erkek arkadaşım salondaydı (horluyor diye içeri geçmiştim :KK70:). İlk anı çok kötü salladı sonrası normaldi. Kalktım ayağa onun yanına giderken kediyi öyle görünce bağırarak yanına gitmişim :KK70: Hiç hatırlamıyorum. Sarıldı falan zor sakinleştirdi beni. Ben İstanbul’da daha büyük bir şey oldu da burayı salladı sandım o an korkudan. Artçı vs olmadı ama olacak diye zor uyudum.
Nerde yaşıyon özel değilse?

M MrsDelfino Bebişim ne olsun valla iş, güç falan takıldım. Bol bol denize giriyorum bu aralar ama sizin şu antalyanın suyu bana çok tuzlu geliyor yav 😂😂 10-20 dk girip çıkıyorum. Sizler ne yaptınız, özlediniz mi beni 😂😂
En çok özleyene çikilataaa alıcam
Çikilatami istiyorum o zaman :21: :confused: özledik lutfen bdv lere takilma bu sefer 😁😁

Gölcük depremi gibi alttan vurdu ve uğultu vardı. Ben odada yatıyordum erkek arkadaşım salondaydı (horluyor diye içeri geçmiştim :KK70:). İlk anı çok kötü salladı sonrası normaldi. Kalktım ayağa onun yanına giderken kediyi öyle görünce bağırarak yanına gitmişim :KK70: Hiç hatırlamıyorum. Sarıldı falan zor sakinleştirdi beni. Ben İstanbul’da daha büyük bir şey oldu da burayı salladı sandım o an korkudan. Artçı vs olmadı ama olacak diye zor uyudum.
Geçmiş olsun kuzum

Back
X