• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sabaha karşı burada deprem oldu. Merkez üssü evime 10 km mesafede. 4.1 oldu ama çok daha büyük hissettirdi o an. 5 üzeri rahat var dedim ben. Daha büyük depremlerde yalanmaya ya da uyumaya devam eden kedim evin içinde koşuşturdu. Tezgaha çıkıp çıkıp geri atladı. Onu öyle panikli görünce “aha gidiyoruz” dedim 😅.

Gölcük depremi gibi alttan vurdu ve uğultu vardı. Ben odada yatıyordum erkek arkadaşım salondaydı (horluyor diye içeri geçmiştim :KK70:). İlk anı çok kötü salladı sonrası normaldi. Kalktım ayağa onun yanına giderken kediyi öyle görünce bağırarak yanına gitmişim :KK70: Hiç hatırlamıyorum. Sarıldı falan zor sakinleştirdi beni. Ben İstanbul’da daha büyük bir şey oldu da burayı salladı sandım o an korkudan. Artçı vs olmadı ama olacak diye zor uyudum.

Komik kısmı daha dün erkek arkadaşımla deprem geyiği yapmıştık. Kendisi üniversiteye başladığı yıl (benim de başladığım yıl: 2014) Eskişehir’de deprem olmuştu. 5 yıl Eskişehir’de yaşadıktan sonra İstanbul’a geçen yaz dönmüştü. Geçen yaz hemen deprem olmuştu. Eylül’de benim yanıma yeni gelmişti, İstanbul’daki depremi burada hissetmiştik. Van’a atandı, işe başladığında ve sömestrdan döndüğünde yine depremler oldu, en büyüğü 23 şubattaydı yanılmıyorsam. Daha dün “daha deprem olmadı, deprem olmadan dönmem” diye dalga geçmişti 😅

Çok fobisi olan bir insan değilim aslında, Antalya’da da olur ve çevre illerdeki depremler hissedilir. Zeminin farklılığından herhalde, Eskişehir’deki depremler korkutuyor beni. Antalya sallanır sadece, burada yerden yukarıya doğru dan dan vuruyor. İyi ki erkek arkadaşım vardı bu sabah burada. Evde yalnızken olsaydı daha çok korkar zor toparlanırdım.

Back
X