• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

3.kim ben kaçırmışım 🤣 gel seni yapak 4. 😂
Ohoo siz evlendikten sonra uçmuşsunuz 😂😂 kardeşim sabah regendle 2 saat izmirli muhabbeti dönmedi mi senle arasında?? Şimdi Woman da hemşerim dediğine göre Sen, Regend, Woman...
Allah şifa versin Boşanıkken bile izleri silinmiyor bu evlilik faciasının ajajahahsjs devreler yanmış 😂😂😜

Ohoo siz evlendikten sonra uçmuşsunuz 😂😂 kardeşim sabah regendle 2 saat izmirli muhabbeti dönmedi mi senle arasında?? Şimdi Woman da hemşerim dediğine göre Sen, Regend, Woman...
Allah şifa versin Boşanıkken bile izleri silinmiyor bu evlilik faciasının ajajahahsjs devreler yanmış 😂😂😜
Ahahjajajajaja hahajajajaj kız ben woman’ın İzmirli olduğunu yazdığını görmedim ki. Hemen yargıladın beni alacağın olsun :63::KK70:

Kırmızı kırmızı puntolarla kocaman yazmış nasıl görmüyorsunuz yaa.. Rahmetli ananem Evlilik insanın gözlerini kör ederdi derdi de inanmazdım. Al bak 😂😂😜😜
Kız hani nerde yazmış 🤣 ahajjajaja aşk olmasın insan evlilik insanı tümden yok ediyor çünkü 🤣🤣

Durun o zaman mekanin yeni sahibi olarak kendimi tanitayim:

38 yasinda bekar anneyim (2 pipili, onu soylemis miydim? Pipisizi yok henuz 😂)

Avukatim, aslen izmirli olup istanbulda yasiyorum.
En sevdiğimiz tür: Boşanıklar
Bu türün istisnaları mevcuttur. Bknz. E ebrydlts
Kendisi boşanık olmasına rağmen koca ısrarından halen vazgeçmemiştir. Siz muhterem diğer boşanıkların kendisine nasihat etmesini defaatle talep ediyorum.

Ayrıca istisnalar kaideyi bozmaz diyerekten E ebrydlts kınıyor. Boşanık Hatunlara, doğru yolu bulduklarından ötürü kucak dolusu sevgilerimi sunar ve uyku moduna doğru emin adımlarla giderim.
İyi geceler iyi uykular burda ki tüm şeker hatunlar ❤

Back
X