• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Öyle birşey olsa aldatma olayları falan olmaz mı? Hani bu adam nerden karşılayacak ihtiyacı? Öyle olsa hissederim, rüyama bile girer, sonuçta enselerim yani. 😀😀😀😀 Aklıma gelmişti, ama gözün dışarı kayma durumu olmayınca rahatsızlığa yordum.
Rahatsızlık olması daha muhtemel anlattığına göre

Ben bi bakım yapayım gızlarr
Bana da gaz ver gız.ağırlık çöktü üstüme üşeniyorum şuan 🤣 bu arada İpek kirpik yaptırmıştım büyük kolaylıkmış şimdi dökülmeye başladılar gidemedim de daha yenilemeye rimel sürdüm bu gün temizlemesi işkence geliyor 🤣

Benim burada cinsellik sohbeti açmamın tek sebebi burada olanların diğer konulardaki yorumlarıma bir şeyler demesi ya da emoji bırakmaları. Orada geyik yapmamak için bu topikte takılanlarla aynı kişilere buradan yazıyorum. Rahatsız oluyorsanız bir daha girmem bu konulara burada.

Benim burada cinsellik sohbeti açmamın tek sebebi burada olanların diğer konulardaki yorumlarıma bir şeyler demesi ya da emoji bırakmaları. Orada geyik yapmamak için bu topikte takılanlarla aynı kişilere buradan yazıyorum. Rahatsız oluyorsanız bir daha girmem bu konulara burada.
Yok, derdim bitse de çenem dursa diyorum.  😀😀😀😀😀😀😀

Sıkıntı yok benim için 😘

Erzurum'da olsaydın gorusurduk😂😂bı sevgilim vardı İspirli😂😂😂
Şeyy ben pek ispirli sevmiyorum bı babamı seviyorum 😂😂😂 kesin görüşürdük ya. Anbemle kardeşim Ağustos da gidicek üç günlüğüne büyük torun evleniyor. Gitmicekti de şimdi kuzenim ilk torun durmadan aradı gel hala diye kıyamadı gidicek bende onun kardeşine gidicem o da seneye belki evlenir gittiğim vakıt yazarım burdan havuzbaşında buluşuruz💜

Back
X