• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yeni doğum yapmış biri yoksa dediğiniz gbidir 😂 burda takıla takıla insanın aklına her şey geliyor. 😂
Uykusuzluktan halüsinasyon falan da görüyor olabilirim :D kadınların çoğu da 40 ve üstü ya, çok olasılık dahilinde değil gibi :D

Bayram bittiğinde de duyarsam apartmandan birinindir, duymazsam ya misafirdir ya da halüsinasyondur :D

Uykusuzluktan halüsinasyon falan da görüyor olabilirim :KK70: kadınların çoğu da 40 ve üstü ya, çok olasılık dahilinde değil gibi :KK70:

Bayram bittiğinde de duyarsam apartmandan birinindir, duymazsam ya misafirdir ya da halüsinasyondur :KK70:
Misafirdir umarım :KK70: bir de sessizlikte her yerin sesi birbirine karışıyor. Kediler de geceleri bu tarz sesler çıkarıyor ya belki kedidir 😂

Misafirdir umarım :KK70: bir de sessizlikte her yerin sesi birbirine karışıyor. Kediler de geceleri bu tarz sesler çıkarıyor ya belki kedidir 😂
Başta ben de kedi sandım :D Kedim hiç oralı olmadı. Bir de tek nefeste hiçbir canlı o kadar uzun ağlayamaz :D Geçen gün de duymuştum bir de 😂

Sessizlikte karıştığından olabilir ama bak. Odam yan apartmanla birleşik. O apartmandan gelen sesi benim apartman gibi duyuyor olabilirim :D

Ay alt tarafı bir bebek sesine ne kadar kafa yordum :D

Tunaydın bebegım ♥
Aynen uyanıktı kızlar bende kaldım sonra sızmısım sayfa acıkken 😂😂😂
Sen napıyosun cıcegım evınde mısın
Aynen kuzum evdeyim sıcak bir izmir sabahına uyandık yanıyoruz 😂 yapılacak islerim var bilgisayar bana bakıyor ben ona :KK14: :KK14:

Aynen kuzum evdeyim sıcak bir izmir sabahına uyandık yanıyoruz 😂 yapılacak islerim var bilgisayar bana bakıyor ben ona :KK14: :KK14:
Benden sana gelsin
IMG_20200802_133819.webp

Afiyet olsun kuzum😍 serin mi istanbul azcık serin hava yollayın yaa :ruh:
Yok valla hıc serin degıl dun gece iste sıcaktan uyuyamadım aslında ben.
Simdide gene sıcak ama gunes henuz balkonda degıl.
Birazdan bızım evde durulmayacak🤕

Yok valla hıc serin degıl dun gece iste sıcaktan uyuyamadım aslında ben.
Simdide gene sıcak ama gunes henuz balkonda degıl.
Birazdan bızım evde durulmayacak🤕
Nem de vardır orada Allahtan fazla nemli degil bizim burasi🤒🤒

kiz etiketlemesen varligindan haberim olmucak buranin, Mune nin gazabina ugramadan burada gömebiliyoruz ya hak edenleri :D :D :D
Yok be geyik yapıyoruz sadece haberi vardır Mune hanımında, sureklı aktıf topic gozden kacar mı😂
Konularda Guluyoruz ediyoruz, burda gulelım konu dısı gulmekten ban yemeyelim diye actım. O gunden beri de takılıyoruz, her zaman gel sende. Aktıf olmuyordun gorsem senı de en basında cagırırdım♥️

Yok be geyik yapıyoruz sadece haberi vardır Mune hanımında, sureklı aktıf topic gozden kacar mı😂
Konularda Guluyoruz ediyoruz, burda gulelım konu dısı gulmekten ban yemeyelim diye actım. O gunden beri de takılıyoruz, her zaman gel sende. Aktıf olmuyordun gorsem senı de en basında cagırırdım♥
bir ara aktif degildim evet :D neyse buralardayim artik hep birlikte güleriz :D

Back
X