• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yok be geyik yapıyoruz sadece haberi vardır Mune hanımında, sureklı aktıf topic gozden kacar mı😂
Konularda Guluyoruz ediyoruz, burda gulelım konu dısı gulmekten ban yemeyelim diye actım. O gunden beri de takılıyoruz, her zaman gel sende. Aktıf olmuyordun gorsem senı de en basında cagırırdım♥
Aynen öyle hoş sohbet ediyoruz kuzum 😍 iyi ki topigin var 😍 benim gibi bdv takilmayanlara guzel bir alternatif oluyor :dondurma: :kahve:

Başta ben de kedi sandım :KK70: Kedim hiç oralı olmadı. Bir de tek nefeste hiçbir canlı o kadar uzun ağlayamaz :KK70: Geçen gün de duymuştum bir de 😂

Sessizlikte karıştığından olabilir ama bak. Odam yan apartmanla birleşik. O apartmandan gelen sesi benim apartman gibi duyuyor olabilirim :KK70:

Ay alt tarafı bir bebek sesine ne kadar kafa yordum :KK70:
Benimde evde kedim var hiç takmaz o dışardaki kedi seslerini sizinki tepki gösteriyor mu normalde bilmiyorum da 😂

Benimde evde kedim var hiç takmaz o dışardaki kedi seslerini sizinki tepki gösteriyor mu normalde bilmiyorum da 😂
Benimki kavga eden kedilere çok şaşırıyor :D “Napıyor bu salaklar” diye bakıyor. Kulaklar arkada gözler kocaman o gergin pozla dinler kavga edenleri :D

Benimki kavga eden kedilere çok şaşırıyor :KK70: “Napıyor bu salaklar” diye bakıyor. Kulaklar arkada gözler kocaman o gergin pozla dinler kavga edenleri :KK70:
Benimki de dinler sadece. Evde büyüdüğünden olsa gerek köpek havlamalarını da hiç takmaz. Sadece kuş görünce bi dişlerini birbirine çarpar pencereye gidip :KK70:

Şu an daha da tatsız hale geldi, doğum günümde de görüşmeyeceğiz sanırım.
O kadar büyük tartışmayı neden yaptınız? Eğer siz haklıysanız adam doğum gününüzde gelmeyecekse bence burnundan getirin onun. Umarım doğum günü masrafından kaçmak için küçük oyunlara girmemiştir

Benimki de dinler sadece. Evde büyüdüğünden olsa gerek köpek havlamalarını da hiç takmaz. Sadece kuş görünce bi dişlerini birbirine çarpar pencereye gidip :KK70:
Mik mik mik ağlıyor benimki de kuşlara :D Pencerelerde tel yok. Yıllardır bu evdeyiz düşme tehlikesi yaşamadı diye rahattım. Bu yıl iki kere az kalsın düşüyordu. Cama çıkması yasak o yüzden. Pencerinin önündeki mermere yaklaştırmıyorum cam açıksa :D Sadece pencerenin yakınında küçük bir plastik dolabım var, onun üstüne çıkarak uzaktan dışarıyı izlemesine izin var. Alıştı hemen bıdık 🥰. Seninki kaç yaşında, tüyleri ne renk? Benim şapşik 4 yaşını yeni doldurdu, simsiyah 🥰

Mik mik mik ağlıyor benimki de kuşlara :KK70: Pencerelerde tel yok. Yıllardır bu evdeyiz düşme tehlikesi yaşamadı diye rahattım. Bu yıl iki kere az kalsın düşüyordu. Cama çıkması yasak o yüzden. Pencerinin önündeki mermere yaklaştırmıyorum cam açıksa :KK70: Sadece pencerenin yakınında küçük bir plastik dolabım var, onun üstüne çıkarak uzaktan dışarıyı izlemesine izin var. Alıştı hemen bıdık 🥰. Seninki kaç yaşında, tüyleri ne renk? Benim şapşik 4 yaşını yeni doldurdu, simsiyah 🥰
Benimki 2 yaşında. Yavruyken dışardan almıştım annesi terk etmiş hastaydı. Hala sağı solu emiyor o yüzden garibim :KK70: grili beyazlı çok güzel bir kedim var. Evim yüksekte benim camları üstten açıyoruz atlamaya çalışmıyor hiç. Oturur öyle dışarıyı izler. :KK70:

Regen_ Regen_ yeminini bozup bdv ye tam cildirmalik konuya girmissin😂😂
Valla yettii dedim artık 2 cift laf ettim geri çıktım maaşıni eline verip hakaret isitmek siddet gormek nedir yaa cidden kendilerine gelsinler bu nasıl bir kör olma :mad: :mad: neyse sinirlenmeyecegim:KK14:

Back
X