• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Beni dedikodu malzemesi yapmayın lutfeeeen :)
Şarjım az, okuyamam, geri kalırım :KK66:
İyi yapmışım ama di mi? Artık ezik kategorisinden biraz çıkarırlar beni herhalde

Kız gerçekten cinnet işe yarıyor. Bizim komşunun kızı var, dellenince gözü birşey görmez. Kaynı var, kaynana ve kayınpeder bizim kızın kocasını sömürüp onu ihya etme derdindelermiş. Araba mevzusundan yine delirmiş bizim kız, kocası ile arabayı alıp gezmesine izin vermemişler çünkü. Kız almış 3 bin TL lik televizyonu, pencereden aşağı atmış arabanın üstüne. 😀😀😀 O gün bu gündür gık diyemiyormuş kaynana ve kayınpeder.

Bak bu başka yere yaptığım yorum.

Bak bu başka yere yaptığım yorum.

Bak bu dedigin dogru. Ben ergenlik zamanlarimda aman kimse kirilmasin uzulmesin diyen bir tiptim. Baktim ki gittigim yol yol degil vazgectim :) o gunden beri deliyim:) kimseye eyvallahim yoktur. Esim de bunu bilir. Ne verirsen onu alirsin. Delirtiyirlarsa delir askitotomsu askitotomsu

Bak bu dedigin dogru. Ben ergenlik zamanlarimda aman kimse kirilmasin uzulmesin diyen bir tiptim. Baktim ki gittigim yol yol degil vazgectim :) o gunden beri deliyim:) kimseye eyvallahim yoktur. Esim de bunu bilir. Ne verirsen onu alirsin. Delirtiyirlarsa delir askitotomsu askitotomsu
İlk deneyimim :) inşallah azmazlar :)

Ben de aynıydım. İçime kapanıktım da, insanlar ile kolay iletişime geçemezdim. Beni sevsinler diye, saçma insanlardan onay almak uğruna neler yapmışım neleri yutmuşum. Gece aklıma geliyor bazen, kendimi tokatlıyorum. Şimdi asosyalliğime aşığım. Nerde çokluk orda b.kluk diyorum.

Ben de aynıydım. İçime kapanıktım da, insanlar ile kolay iletişime geçemezdim. Beni sevsinler diye, saçma insanlardan onay almak uğruna neler yapmışım neleri yutmuşum. Gece aklıma geliyor bazen, kendimi tokatlıyorum. Şimdi asosyalliğime aşığım. Nerde çokluk orda b.kluk diyorum.

Insan zamanla bilincli yalnizligi tercih ediyor. Kesinlikle haklisin!

Back
X