• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hahahahahahahah zaten bende hep oyle buldum ya elbise modelli ya da boyle bolero gıbı kısacık.
Ben boyle standart belime gelen normal bısı ıstedım Ama yok bulamadım vallahi
Mudo’ya baktım şimdi orada salaş şeyler oluyor diye orda da yok elbiselerden :D

Mudo’ya baktım şimdi orada salaş şeyler oluyor diye orda da yok elbiselerden :D
Yok be bayadır bakıyorum ben, bu aksam degıl.
Hıc rastlamadım. Bir bu gosterdıgımı buldum iste.
Emınım onda da beden kalmaz veya stokta yok der hahahahahahahaha

Yok be bayadır bakıyorum ben, bu aksam degıl.
Hıc rastlamadım. Bir bu gosterdıgımı buldum iste.
Emınım onda da beden kalmaz veya stokta yok der hahahahahahahaha
Geçende kumaş alıp 65 tl’ye terziye 22 tane tayt diktiren vardı :D sen de al kumaşını 20 tane diktir tüm ay çamaşır yıkamadan gezersin :D

Geçende kumaş alıp 65 tl’ye terziye 22 tane tayt diktiren vardı :D sen de al kumaşını 20 tane diktir tüm ay çamaşır yıkamadan gezersin :D
Aklıma gelmedi degıl biliyor musun hahahahahaha
Ama onun terzisi gıbı degıl burdakıler, cok pahalı dıkıyorlar😥

H&M de deneme yapılamıyor bu süreçte ama aslında gidip kumaşlara bakılabilir. Belli olur içini gösterip göstermediği. 2. Elbiseyi beğendim bende
Bravo oyle bır kural koyup uyguluyorlarsa takdır ettım
İnsanlar ac kopek gibi deneme kabınlerınde elli tane giysi deniyor olmayanı gıdıp asıyor geri bır tane calısanın mudahale ettıgını gormedım baska kurumlarda
Hatta buyuzden bir kadınla kavga dahi ettım.
Hm gozumde baya yuceltı suan 😂

Bravo oyle bır kural koyup uyguluyorlarsa takdır ettım
İnsanlar ac kopek gibi deneme kabınlerınde elli tane giysi deniyor olmayanı gıdıp asıyor geri bır tane calısanın mudahale ettıgını gormedım baska kurumlarda
Hatta buyuzden bir kadınla kavga dahi ettım.
Hm gozumde baya yuceltı suan 😂
Evet H&M hiç denetmiyor. Mavide de kontrollü bir şekilde yapıp her müşteriden sonra dezenfekte ettiklerini gördüm. Kabinlerde kıyafet bırakmıyorlardı. Ama siz İstanbul'da yaşıyordunuz galiba belki daha kalabalıktır, mağaza mağaza da değişebilir. Uygulamayı aksatanlar olabilir bilmiyorum orasını da. Marka olarak kontrollü davranıyor h&m ve mavi.

Evet H&M hiç denetmiyor. Mavide de kontrollü bir şekilde yapıp her müşteriden sonra dezenfekte ettiklerini gördüm. Kabinlerde kıyafet bırakmıyorlardı. Ama siz İstanbul'da yaşıyordunuz galiba belki daha kalabalıktır, mağaza mağaza da değişebilir. Uygulamayı aksatanlar olabilir bilmiyorum orasını da. Marka olarak kontrollü davranıyor h&m ve mavi.
Ben istanbulda yasamiyorum ama istanbulda bır magazada gordum bu yazdıgımı evet.

Ben istanbulda yasamiyorum ama istanbulda bır magazada gordum bu yazdıgımı evet.
Oradakiler daha düzensiz oluyormuş duyduğuma göre. Bir de zaraya bakın uzun kollu beyaz elbise var orda. Kapri ve kısa kollular da var. Bu sezon çok beyaz elbise modeli vardı. Mangoda da vardı sanırım

Oradakiler daha düzensiz oluyormuş duyduğuma göre. Bir de zaraya bakın uzun kollu beyaz elbise var orda. Kapri ve kısa kollular da var. Bu sezon çok beyaz elbise modeli vardı. Mangoda da vardı sanırım
Ben baktım yok :D Önceki yıllarda oluyordu Zara’da 😂 Mudo’da çok oluyordu yıllardır ama şimdi yok. Belki mağazada internettekinden farklı şeyler vardır

Burcu Esmersoy'un YouTube kanalında bir videosunda (ayakkabı çanta videosuydu galiba) giydiği beyaz elbise çok güzeldi. Ona benzer bir şey bulsam kapıcam bende direkt :KK48: şimdi baktım zaraya, arama bölümüne "beyaz elbise" yazın çıkıyor. Uygulama biraz karışık ya bulamamışsınızdır. M MrsDelfino benneyanginlargordum benneyanginlargordum

Burcu Esmersoy'un YouTube kanalında bir videosunda (ayakkabı çanta videosuydu galiba) giydiği beyaz elbise çok güzeldi. Ona benzer bir şey bulsam kapıcam bende direkt :KK48: şimdi baktım zaraya, arama bölümüne "beyaz elbise" yazın çıkıyor. Uygulama biraz karışık ya bulamamışsınızdır. M MrsDelfino benneyanginlargordum benneyanginlargordum
Burcunun ınstasında kesin etiketlidir dediklerin, baktın mı?

Back
X