- 19 Mayıs 2020
- 48.831
- 219.909
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #14.081
Yok, tamamen yalnız.Odamı çift yalnızlardan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok, tamamen yalnız.Odamı çift yalnızlardan![]()
O cift olmaya karşı bir birey teklikten yanaOdamı çift yalnızlardan![]()
Oh mis ymn edrmYok, tamamen yalnız.![]()
Hahha aklıma bir ebe arkadaşın lafı geldi somra derim belki. Öyle güsel ki karşı taraf kıymetini bilemedim ben kanımcaO cift olmaya karşı bir birey teklikten yana![]()
Kendi ellerimle lexa ya destek getirmisim vay arkadaşOh mis ymn edrm![]()
Kız bu koca ne etti sana?Oh mis ymn edrm![]()
HahahKız bu koca ne etti sana?
Tanıştrayım katip bacimiz kendisi bdv konularina yaptigi efsane yorumlarla meshurdurKız bu koca ne etti sana?

Anlatsana özel değilseHahahben ettim kendime onun bişey edcek potansiyeli yokki.
Nerden kaldırmış engeli?
WhatsApp mi Instagram mi?
Sevgilisiyle paylaşım yapmış meğer onu gösterecekmişBırak, kendi çapında takılsın öyle. Göstereceği şeyler birikmiştir.
Twitterda engelleme değil de göz ardı etme seçeneği yok mu?Sevgilisiyle paylaşım yapmış meğer onu gösterecekmiş![]()
Maalesef canımTwitterda engelleme değil de göz ardı etme seçeneği yok mu?
Ayyy kafaya bak sundakiSevgilisiyle paylaşım yapmış meğer onu gösterecekmiş![]()
Sevgilisi konu açsın buraya, boşan apla diyelim, belki dinler de o da kurtulur.Ayyy kafaya bak sundakisen git sadaka ver kurtulmussun bundan
Hiç gerek yok kız ne pok olduğunu bildiği halde sevgili oldu öyleleri de bir kazık yemeli diye düşünüyorumSevgilisi konu açsın buraya, boşan apla diyelim, belki dinler de o da kurtulur.![]()
Hahahha. Birgün herkese Herşeye kızdım evlendim.Anlatsana özel değilse![]()
Sevgilisi konu açsın buraya, boşan apla diyelim, belki dinler de o da kurtulur.![]()
Sen bu zontayı zihninde engelle bence.![]()