- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #16.201
Var mı cıdden, genel cevaplarla kacmaBenim gibi akıllı, güzel, ponçik birine talipler olmz mı beeee... Elimi sallasam yüz elliisi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var mı cıdden, genel cevaplarla kacmaBenim gibi akıllı, güzel, ponçik birine talipler olmz mı beeee... Elimi sallasam yüz elliisi![]()
Shakira kemerim hazır kim evleniyorsa oynucam, ben evlenıyormusumAhhahahhaha shakira kemerini hazrla düğünümüz var![]()
Lexa yı evlendiren hayat bize neler yapmaz kiAhhahahhaha shakira kemerini hazrla düğünümüz var![]()
Evet varVar mı cıdden, genel cevaplarla kacma![]()
Hahahha olsun damada şoyle gitsen kim ne diyebilir kiShakira kemerim hazır kim evleniyorsa oynucam, ben evlenıyormusum![]()
Kimdir necidir kac yasında.Evet varBakalım ama daha deneme sürüşüşündeyim beğenirsem alıcam ahahaja
No maried!!!!Lexa yı evlendiren hayat bize neler yapmaz ki![]()
Hahahha olsun damada şoyle gitsen kim ne diyebilir ki
Dedi ve evlendiNo maried!!!!
Bu KV altınları bile verir kendi eliyleDedi ve evlendi![]()
SustumYa kızlar durun cıddı bısı sordum![]()
Ne is yapiyor kimlerden bu kisiYa kızlar durun cıddı bısı sordum![]()
Cevap verince ogrenıcez
İyiyim iyiyim süperimHosbuldum yavrum, nasılsın ne var ne yok?
Allah daim etsin canımİyiyim iyiyim süperimsende ne var ne yok
Bizim arkadaş grubu var liseden beri kardeş gibi olduğumuz. Bu bana yürüyen bebe de o yakın arkadaşlarımdan biriyle sohbet muhabbeti olan bi çocuk. Öyle yazıyor, yürüyor bakalım... Gözüm tutarsa takılırım belki kendisiyleKimdir necidir kac yasında.
Hayırlısı olsun oyleyse, senın adına sevindim darısı basıma dıyım. Bas basa gorus gorusmedıysen. İkili sohbette nasıl ılerleyeceksınız onu gör.Bizim arkadaş grubu var liseden beri kardeş gibi olduğumuz. Bu bana yürüyen bebe de o yakın arkadaşlarımdan biriyle sohbet muhabbeti olan bi çocuk. Öyle yazıyor, yürüyor bakalım... Gözüm tutarsa takılırım belki kendisiyle
Bu akşam çıktık dışarı kendiside geldi tipi fena değil... Aklını da seversem bi düşünebilirim çift olmayı hehehe...
Benden 1 yaş büyük, Dişçi, tip olarak gideri var. Diğer gelişmeleri zamanla söylerim daha bişey yok çünkü ortada![]()
Hayırdır fıtık falan yok dimiAllah daim etsin canım ❤ keyfim ıyı de belim agrıyor ıns o da gecer tez vakitte baston yutmus gıbı dolanıyorum![]()