• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben geldiiiiiiim canlariiiiim 😍 (iyice bulent ersoya bagladigima gore 😂)
Eeee woman anlatsana biraz nasılsın? 🤣 ben seni çok tanımıyorum herkes bertaraf olmuş bari sen modumu yükselt tanışalım 😁😁

Ben muzkad ankaradan katılıyorum aksi huysuz lanet bir tipim ama sevdiklerime pamuk şeker gibiyim.:halay:

Herkes çift ben tek değilim ama buradaki bazı tekleri tüm çiftlere yeğlediğim için buradan ayrılmıyorum :KK71:

Eeee woman anlatsana biraz nasılsın? 🤣 ben seni çok tanımıyorum herkes bertaraf olmuş bari sen modumu yükselt tanışalım 😁😁

Ben muzkad ankaradan katılıyorum aksi huysuz lanet bir tipim ama sevdiklerime pamuk şeker gibiyim.:halay:

Herkes çift ben tek değilim ama buradaki bazı tekleri tüm çiftlere yeğlediğim için buradan ayrılmıyorum :KK71:
Ahahahahah benzer durumdayiz, aksiyim huysuzum ama iliman minnos halim daha cok. Yarismaya istanbuldan katiliyorum, bekar anneyim ben 2 pipilim var :KK53:
Burdakileri ben de cok severim ama bazen yogunluktan muhabbetleri takip edemiyorum 😔

Ahahahahah benzer durumdayiz, aksiyim huysuzum ama iliman minnos halim daha cok. Yarismaya istanbuldan katiliyorum, bekar anneyim ben 2 pipilim var :KK53:
Burdakileri ben de cok severim ama bazen yogunluktan muhabbetleri takip edemiyorum 😔
Yaaa o zaman bütün yakışıklılar birileri tarafından kapılmamış sende de 2 tane var ki 😍😍😍 dur bir şarkı armağan edeyim sana

Çok duygusalım regen ota boka ağlıyorum 😭😭 onun dışında midem ağzımda. Bilmiyorum iyiyim şükür diyorum. Bizim küçük de iyidir inşalalh en son iyiydi haftaya gideceğiz yine. Dua et bize teyzesi :KK200:
Iyidir minik kuzu merak etme duam seninle saglıkla gecsin 9 ayın 😍
Çok normal duygusal veya sinirli olman azcık nazıni ceksin etrafndakiler 🤗

• Muhteşem
Reactions: JES
Back
X