• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ne yalan soyleyım karsıma kimse cıkmıyor cunku birilerinin ayarladıgı insanla sırf mantıklı diye gorusmek istemiyorum.
Sen bir kahve ıcersın, olmaz uymadı dersin. Adam yarın bir ortamda gorur seni, yanındakilere ben bunla ciktım der sevgiliydık der.
Adım bu sekilde cıksın istemiyorum su saatten sonra.
Bosandıgım ıcınde, insanların kafasında farklı seyler donsun istemiyorum.
Bosandı tek yasıyor vs.
Rahat gozukmek istemiyorum. Degılım cunku.
Ama karsıma bırı cikar ıcım kıpırdar ozaman tamamım. Bekarlıkta bir yere kadar hemsıre sjsjsjsjsjssjsj
Haklısın ama belki mantığını değil kendini seversin.
Pandemi de ortam zor.. eskisi gibi ne zaman olacagiz muamma.. şuan herkes tirsiyor herkesten hep bı cekingenlik var ya da bana öyle geliyor herkes öyle değildir 🙄 🙈

Ne yalan soyleyım karsıma kimse cıkmıyor cunku birilerinin ayarladıgı insanla sırf mantıklı diye gorusmek istemiyorum.
Sen bir kahve ıcersın, olmaz uymadı dersin. Adam yarın bir ortamda gorur seni, yanındakilere ben bunla ciktım der sevgiliydık der.
Adım bu sekilde cıksın istemiyorum su saatten sonra.
Bosandıgım ıcınde, insanların kafasında farklı seyler donsun istemiyorum.
Bosandı tek yasıyor vs.
Rahat gozukmek istemiyorum. Degılım cunku.
Ama karsıma bırı cikar ıcım kıpırdar ozaman tamamım. Bekarlıkta bir yere kadar hemsıre sjsjsjsjsjssjsj
Ya çocuk da kocada nasip. Allah hayırlıysa çıkarsın birilerini.

Haklısın ama belki mantığını değil kendini seversin.
Pandemi de ortam zor.. eskisi gibi ne zaman olacagiz muamma.. şuan herkes tirsiyor herkesten hep bı cekingenlik var ya da bana öyle geliyor herkes öyle değildir 🙄 🙈
Kendimi cok seviyorum, mantıgım benı yanıltmıyor aslında. Tam bir ask insanıyım ben. O da bana hata yaptırıyor 😂benı ask yanıltıyor. Gene de sadece mantık olmaz diye devam ediyorum, var ya bende akıllanmam he 😂
Yok bende tırsıyorum suan biriyle gorussem tokalasmak bile ıstemem acıkcası😂

Kendimi cok seviyorum, mantıgım benı yanıltmıyor aslında. Tam bir ask insanıyım ben. O da bana hata yaptırıyor 😂benı ask yanıltıyor. Gene de sadece mantık olmaz diye devam ediyorum, var ya bende akıllanmam he 😂
Yok bende tırsıyorum suan biriyle gorussem tokalasmak bile ıstemem acıkcası😂
Bugün arkadaşım geldi.. oturuyoruz dedi ki kardeşime gittim geçen, gripti memlekete gidicek korona testi yaptıracak yinede
Benm hemen kafamda biseyler çakmaya başladı :D

Bugün arkadaşım geldi.. oturuyoruz dedi ki kardeşime gittim geçen, gripti memlekete gidicek korona testi yaptıracak yinede
Benm hemen kafamda biseyler çakmaya başladı :KK70:
Ya shshshshshs bende boyleyım aynı
Bende bir arkadasımla aynı gun aynı doktora gittim farklı saatlerde. Kendısı ile hıc yuzyuze gelmedik telde konustuk.
O aksam kotu hissetmiş bu test yaptırmıs ve pozitif cıktı.
Aynı doktora gittik ben ondan sonra girdim ya, ya doktor buna dokunduysa ya doktorda covıdse ya bende olduysam dıyıp kendimi yedim. Gargara ıctım bıldıgın sjsjsjs
Hayır zaten psikolojim iyi degıl. Neyse gunler gectı ıyıyım sukur. Ama oladabılırdım😂😂

• Komik
Reactions: H M
Ya shshshshshs bende boyleyım aynı
Bende bir arkadasımla aynı gun aynı doktora gittim farklı saatlerde. Kendısı ile hıc yuzyuze gelmedik telde konustuk.
O aksam kotu hissetmiş bu test yaptırmıs ve pozitif cıktı.
Aynı doktora gittik ben ondan sonra girdim ya, ya doktor buna dokunduysa ya doktorda covıdse ya bende olduysam dıyıp kendimi yedim. Gargara ıctım bıldıgın sjsjsjs
Hayır zaten psikolojim iyi degıl. Neyse gunler gectı ıyıyım sukur. Ama oladabılırdım😂😂
Bende artık skldm ya hergun biriyle görüşesim geliyor içimde patlayacak volkan var :KK70: bende kaçayım Allah rahatlik versin 💋 süt içeyim uyurum belki :KK70:

Back
X